To je to što me zanima!

Hrvoje Vojković se nije pojavio na sudu i mora platiti 1500 kn

Vojković nije ispričao svoj nedolazak, a sudski poziv je uredno primio te je sudac Ivan Klapšić odgodio raspravu. Odredio je i da Vojković mora namiriti troškove
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Uprave Croatia osiguranja Hrvoje Vojković u četvrtak se nije pojavio na sudu u Jastrebarskom gdje mu je trebalo početi suđenje za protupravnu gradnju u paku prirode Žumberak. Kako Vojković nije ispričao svoj nedolazak, a sudski poziv je uredno primio, sudac Ivan Klapšić odgodio je raspravu. 

Odredio je i da Vojković mora namiriti troškove odgode u iznosu od 1500 kuna. Bivšeg člana HSLS-a terete da je od sredine 2008. do veljače 2010. u Poljanici Okićkoj, koja je u sklopu zaštićenog područja parka prirode Žumberak-Samoborsko gorje, kao investitor prvo uklonio stare drvene objekte, a potom na njihovu mjestu izgradio dvije zidane građevine i jednu pomoćnu. To je učinio bez dozvole za gradnju u zaštićenom području. Ako ga osude, prijeti mu zatvorska kazna od šest mjeseci do pet godina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • stari mudrac 28.10.2011.

    još ni jedan menađer godine nije prošel bez remetinca, pa ne bu ni ovaj!

  • tatamlata 27.10.2011.

    Vise bih volio znat dali ce se jednom istrazit kako su potonula ona dva broda koji je on bio suvlasnik i koliko je od firme kojoj je bio na celu kasirao odstete za te brodove.

  • JunFan 27.10.2011.

    Još jedan politički podobni poltron, stranački instaliran u državno poduzeće da ga cica na sve moguće načine. 1500 kn, kaj je to za njega, vjerovatno satnica (ne)rada na njegovoj poziciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare