To je to što me zanima!

HSLS će poduzetnicima slati rješenje problema u 10 točaka

Darinko Kosor najavio je kako će obrtnicima i poduzetnicima na adrese poslati javni sporazum koji u 10 točaka nudi rješenja problema. Poduzetnici su pred kolapsom
Vidi originalni članak

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor izjavio je na konferenciji kako će svim poduzetnicima i obrtnicima na adrese poslati javni sporazum koji u 10 točaka nudi rješenja njihovih problema. Naime, u prošloj godini domaći poduzetnici imali su gubitak od 6,5 milijardi kuna, piše HRT. HSLS, između ostaloga, predlaže produljenje rokova plaćanja PDV-a s 30 na 60 dana, ukidanje svih parafiskalnih nameta i izmjene zakona o radu. 

Dodao je kako Vladin prijedlog dodatnog kreditiranja nije prošao zato što poduzetnicima ne trebaju krediti koliko im treba likvidnost, da mogu naplatiti ono što su odradili.

Više pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • konjina 31.08.2011.

    nije on jadan dosta se već nakrao

  • user_77359 31.08.2011.

    ...interesantne su ideje gospode iz HSLS-a, ali nekako me taj Kosor, da bar nema to prezime, nije posebno impresionirao...pa ne žive samo poduzetnici u RH ima nas koji nismo poduzetnici! Reforme su potrebne, ali ne samo u poduzetničkom sektoru. Rijetki su oni koji sa "10" zapovjedi mogu vladati tisućljećima!!

  • Bananko_5 30.08.2011.

    Počelo je počelo - predizborna utrka a nakon izbora sve po starom Kosor ovaj ili ova iz istog su legla političke škole

Komentiraj...
Vidi sve komentare