To je to što me zanima!

'Predsjednik Tadić bi se morao ispričati za ratne zločine Srba'

Podsjetili su iz HSP-a kako se u studenom Hrvatska prisjeća ratnih događaja iz 1991. godine te nije poželjno da u to vrijeme srbijanski predsjednik posjeti Vukovar
Vidi originalni članak

HSP će organizirati mirne prosvjede povodom dolaska srpskog predsjednika u Hrvatsku i Vukovar, Borisa Tadića. Kažu kako bi se Tadić morao ispričati, a ne samo izraziti žaljenje, javlja HRT. U HSP-u su rekli kako žale zbog svih nevinih žrtava bez obzira na nacionalnost. Dodaje kako je Paulin Dvor bio eksces, a ne pravilo te smatra neprihvatljivim stavljanje Vukovara i Paulin Dvora na istu razinu. Danijel Srb je kazao i kako su za zločine u Paulin Dvoru podigli optužnice, a za zločine u okolnim mjestima nisu niti jednu. 

Iz HSP-a Dr- Ante Starčević su podsjetili kako se u studenom Hrvatska prisjeća ratnih događaja iz 1991. godine te nije poželjno da u to vrijeme srbijanski predsjednik posjeti Vukovar. U HSP-u Dr. Ante Starčević očekuju i kako će za posjeta Ovčari Tadić zatražiti oprost u ime svojih sunarodnjaka koji su počinili zločine nad hrvatskim braniteljima i civilima. Dodaju kako se nadaju i raspravi o ratnoj odšteti koju Srbija treba isplatiti zbog razaranja Vukovara i drugih naselja u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 666999 29.10.2010.

    A bilo bi vec i vrijeme...

  • TITTO 29.10.2010.

    . ..KAD NAŠA SFRYY KOMUNISTIČKA PARTIJA ZAFITILJI DVIJE ŽESTOKE ATOMSKE BOMBE NA Beograd i JEDNU ŽESTOKU ATOMSKU BOMBICU NA Zagreb NA IME TRI MILIONA GRANATA NA NAŠ CRVENI VUKOVAR ONDA ĆE PRAVDA i PRAVO BITI ZADOVOLJENE. ..BOOMERANG. ..

  • user_27152 28.10.2010.

    Ispričaj se ti što si tako pametan i napadaš svoje, tko ne voli svoje ne može voliti ni drugoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare