To je to što me zanima!

HSP-ovu listu u 3. izbornoj jedinici nosi pjevač Giuliano

Predsjednik Danijel Srb nosit će listu u četvrtoj izbornoj jedinici, a počasni predsjednik Đapić u šestoj. Na listi u 7. izbornoj jedinici nalaze se same žene
Vidi originalni članak

Hrvatska stranka prava u srijedu je predala DIP-u popis imena kandidata. Osim visokih dužnosnika u stranci HSP, listu će u 3. izbornoj jedinici nositi i jedan pjevač. Riječ je o Giulianu. predsjednik stranke Danijel Srb nosit će stranačku listu u 4. izbornoj jedinici, dok će počasni predsjednik Anto Đapić biti nositelj u šestoj izbornoj jedinici. Listu u prvoj izbornoj jedinici nosit će Ante Prkačin, u drugoj Vlado Jukić, petoj Mirko Duspara, u sedmoj, na kojoj su samo žene, Bernarda Halapa Topolnjak, u devetoj Mirko Čondić, a u desetoj Ivan Protrka. 

Srb je na kraju predstavljanja lista rekao kako HSP nije opterećen ministarskim foteljama te da ih samo zanima varijanta u kojoj će drugi prihvatiti njihov program, piše tportal.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • helga48 10.11.2011.

    A koja je 3. izborna jedinica?

  • protuha 10.11.2011.

    A gdje je obrazovanje? Sa tri dana glazbene škole, ajmo ća u Zagreb snimat cedeove, jadno a sad i politika , još jadnije...

  • user_43510 10.11.2011.

    sve dok na listama stranaka imamo: glumce, glazbenike, plagijatore, kriminalce, ratne zlocince itd! Takve stranke moj glas nece dobiti! Moramo shvatiti da nam takvi ljudi nece osigurati bolju buducnost, nego samo dobru zabavu dok ih gledamo u njihovim "prirodnim" ambijentima, npr u Remetincu ili na pozornici! HRVATSKA ISPRED SVEGA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare