To je to što me zanima!

'HSS jedini ima ljude koji će do kraja zastupati interese birača'

Tijekom druženja s građanima Bajs je rekao da su kampanju započeli na isti način na koji ju i završavaju, kroz neposredan kontakt jer je to najbolji način prezentacije
Vidi originalni članak

Brojke demantiraju gospodina Darinka Kosora. Prije četiri godine imali smo 130.000 poljoprivrednih gospodarstava, a danas ih je 60.000 više. Tko misli drugačije 5. prosinca će se suočiti s istinom, poručio je u petak s bjelovarskog Korza Damir Bajs, odgovarajući, predsjedniku HSLS-a koji je večer prije u Bjelovaru izjavio kako se 'seljaci' hvale da su sačuvali vodu, šume, zemlju i zrak, ali nisu sačuvali svoju izbornu bazu i račun će im stići na naplatu, jer neće proći izborni prag. 

Tijekom prijepodnevnog druženja s građanima Bajs je rekao kako su kampanju započeli na isti način na koji ju i završavaju, kroz neposredan kontakt jer je to najbolji način prezentacije programa. Kao ministar turizma posljednje četiri godine je, kako kaže, imao lijepo i sunčano vrijeme i više sreće od kolega u Francuskoj ili Italiji, pa iz tih razloga očekuje da će i u ponedjeljak imati isto takvo vrijeme, za razliku od nekih kolega iz drugih stranaka. Pozvao je birače da dobro razmisle kome dati glas. Kazao je kako lista HSS-a jedina ima ljude iz ovog kraja koji će dostojno zastupati interese ljudi koji su ih birali, dok druge liste sliče na telefonski imenik središta Zagreba.

- Za vrijeme prošle kampanje u Bjelovar su dolazili i Milan Bandić i Andrija Hebrang i drugi. Nakon ulaska u Sabor u Bjelovaru ih više nismo vidjeli. Uvjereni smo da će kao i u posljednjih 15 godina iz II. izborne jedinice prag prijeći samo tri stranke. Među njima i HSS koji očekuje do tri saborska mandata – zaključio je Bajs.  

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Ain Stein_535 03.12.2011.

    E moj dragi KONTRAbajs predugo si svirao po krivim notama u krivom orkestru, ni mala dijeca ti više ne vjeruju

  • Superteška 02.12.2011.

    Vi koji ste izdali seljake nećete preći zborni prag.

  • puki35 02.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare