To je to što me zanima!

HSS-ovci traže šefa da okonča dogovore Bandića i Vuletića

Dok se prvi haesesovac Zagreba ne javlja na telefon, iz vrha stranke poručuju da se liste ne kroje kroz medije. Matić je rekao kako izlazak HSS-a na izbore nije utvrđen
Vidi originalni članak

Oko 220 članova podsljemenskog ogranka HSS-a oštro proziva svoga gradskog šefa Darka Vuletića za nastavak “političkog koketiranja” s Bandićem! Zatražili su da predsjednik stranke Josip Friščić tomu napokon stane na kraj. Povod im je, kako kažu haesesovci, jučerašnje tajno sastančenje gradonačelnika Milana Bandića i Darka Vuletića. 

- Mimo očiju javnosti dogovaraju strategiju za 1. izbornu jedinicu - prozivaju iz podsljemenskog ogranka HSS-a.

- Želimo braniti svoje dvorište, a netko tko i sam najavljuje kako će surađivati s Bandićem izdaje 5000 članova HSS-a u Zagrebu - optužio je Tomo Viduka, predsjednik podsljemenskog ogranka seljaka, koji ujedno pretendira na čelnu poziciju liste HSS-a u gradu. Taj sedamdesetogodišnji političar drži da Friščić treba izabrati između Vuletića i njega, a sebe vidi boljim kandidatom s obzirom na dvadesetogodišnji rad u stranci. I dok Vuletić ne odgovara na telefonske pozive, vrh HSS-a se očitovao.

- Izlazak HSS-a na izbore nije utvrđen, a proces kandidiranja u stranci je jasan i ne provodi se kroz medije. Kad odlučimo, sa svime ćemo upoznati javnost - poručuje glavni tajnik HSS-a Nenad Matić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • feba 05.11.2011.

    A skupili se PRAVI.Moš mislit da će pobijediti.FUJ!!

  • džag 04.11.2011.

    držali su ljestve hdz-u samo bi budala glasala za njih moralno dno i još pregovaraju sa bandićem koja ironija

  • Car Mrgud 04.11.2011.

    220 članova haesesa iz podsljemenskog ogranka??? Pa to je ukupan broj članova te nazovi "stranke" u čitavoj galaksiji...Manje piti,bolje brojiti,jožeeeek...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare