To je to što me zanima!

HSS-ovcima skinuli kotače s auta i ostavili ih na 'klocnama'

Počinitelji su vjerojatno bili motivirani željom da spriječe HSS u završnici uspješne predizborne kampanje, tvrdi nositelj liste u 4. izbornoj jedinici Mato Barukčić
Vidi originalni članak

Nepoznati lopovi su u noći na četvrtak, u dvorištu obiteljske kuće Mate Barukčića, nositelja HSS-ove liste u 4. izbornoj jedinici, s auta oblijepljenog HSS-ovim simbolima skinuli zadnja dva kotača i vozilo ostavili na 'klocnama'. Barukčić je krađu otkrio oko 7 sati ujutro.

- Vozilo sa stranačkim simbolima, koje je i ozvučeno, koristi izborni Stožer HSS-a za promidžbu i pozivanje građana na predizborne skupove u 4. Izbornoj jedinici. Smatram da je krađa kotača čin političkog revanšizma te da su počinitelji krađu počinili motivirani željom da spriječe HSS u aktivnostima u završnici predizborne kampanje. Stranka zasigurno nekima smeta jer se je radom nametnula biračima, a rejting HSS-u raste. Unatoč tom događaju nastavljamo kampanju i uvjeren sam da ćemo ostvariti dobar izborni rezultat, potvrdio je Mato Barukčić - nositelj izborne liste HSS-a i predsjednik ŽO HSS-a Virovitičko-podravske županije. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • tab01x 02.12.2011.

    haha, HSS je godinama na klocnama.Ma obične ispićuture!

  • sreckoZU 01.12.2011.

    imam ja dvije dobre gume dacu vam ih za 700kn

  • robijaš 01.12.2011.

    e rodo izdo si barukcic prezime

Komentiraj...
Vidi sve komentare