To je to što me zanima!

HSS suspendirao Petir radi kritika stranke u javnosti

Petir je javno izjavila da HSS nije smio istupiti iz ministarstva poljoprivrede, a čelnici stranke joj zamjeraju i to što je napala ministra Pankretića
Vidi originalni članak

Čelnik HSS-a Josip Friščić potvrdio je da je u subotu suspendirana Marijana Petir. Ona je javno prigovorila stranci što je HSS u novoj reorganizaciji Vlade prepustio resor poljoprivrede HDZ-u. Friščić ističe da onaj tko se ne slaže sa demokratskom odlukom većine ne može tu istu većinu prozivati i prijetiti političkim i drugim sankcijama. Je li svojim prozivkama Petir naštetila ugledu stranke odlučit će časni sud HSS-a, rekao je Friščić.
- Nije to nikakav smak svijeta. Nije to nikakva čistka niti je stranka počela funkcionirati na drugi način, to je funkcioniranje u skladu sa statutom stranke - izjavio je. Nije želio nagađati kakva će biti odluka časnog suda koje može izreći opomenu, a postoji i mogućnost da se Petirku izbaci iz stranke.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • boys 13.07.2009.

    HSS duše prodane

  • Zipper 13.07.2009.

    Hss je rupa od stranke, izgovor Friščića za napuštanje resora poljoprivrede je da bi Hdz-ov ministar lakše došao do love, to čista glupost , posebno unutar koalicije, sad su fino uzeli fotelje bezodgovornosti, i pustili Čobankiju i ekipi da pokopa ono kaj su oni započeli.... Foteljaši se brinu samo za svoje guzice.

  • tajnamoja 13.07.2009.

    To je zato što se potukla tamo na hodniku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare