To je to što me zanima!

HSU: Žuto-zelena koalicija će se prikloniti Sanaderu

HSU-ov zastupnik Hrelja kaže da ima saznanja kako će se koalicija prikloniti HDZ-u, a to temelji na osjećaju, ali i na analizama čelnika stranaka
Vidi originalni članak

Iako neće sudjelovati u sastavljanju većine, već namjerava biti samo tehnička potvora, HSU-ov Silvano Hrelja ipak se svrstao na HDZ-ovu stranu.
- U ovom trenutku smatramo da je u opravdanoj prednosti premijer Ivo Sanader - rekao je Hrelja nakon konzultacija s predsjednikom Stipom Mesićem. Napomenuo je kako je HSU zainteresiran za stabilnu Vladu, jer parlamentarna većina koja bi funkcionirala sa osam političkih subjekata u sebi ima previše elemenata nestabilnosti, ali i da ima traumu iz koalicijskog mandata. Hrelja je rekao i da ima spoznaje kako će se žuto-zelena koalicija prikloniti HDZ-u, a to, kaže, temelji na osjećaju, ali i na analizama izjava čelnika stranaka. Hrelja je izjavio i da je HSU zainteresiran za aktivnu poziciju vezano uz novu parlamentarnu većinu kako bi nastavili rješavati umirovljeničke probleme.
U petak će na konzultacije doći čelnici HNS-a, IDS-a, HSS-a i HSLS-a, a prema neslužbenim informacijama na Pantovčak će stići HDZ-ov Ivo Sanader i SDP-ov Zoran Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • diki 30.11.2007.

    Vidjet ćemo kakv on ima osjećaj za sebe. iako je normalno da bude na strani vladajuće stranke jer samo tako može nešto napraviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare