To je to što me zanima!

Htio biti siguran: Mladić se otrovao, objesio i ugušio

Policija sumnja da je Sergei K. (20) bio član kulta te da mu je još netko u samoubojstvu možda i pomogao. ČItao je knjige o smrti i smislu života
Vidi originalni članak

Rus Sergei K. (20) ubio se u utorak u svome domu, ostavivši za sobom samo poruku liječnicima da njegove organe doniraju bolesnima. Sergei, odlučan da umre, zaključao se u kuhinju, popio 24 tablete za spavanje, stavio si je plastičnu vrećicu preko glave, omotao ljepljivu vrpcu oko vrata, noge i ruke svezao konopcem i objesio se. Poruku si je zalijepio za leđa.
- Dajte moje organe ako nije prekasno. Ako je, spalite me - pisalo je na poruci. Nažalost, Sergeievi organi bili su neuporabljivi do dolaska liječnika i policije. Mladića je našla majka Elena. Ušla je u stan, a na vratima kuhinje je stajala još jedna poruka "Moje mrtvo tijelo". Još nije otkriven motiv samoubojstva, no sumnja se da je mladić bio član sekte. Policija sumnja da je mladiću netko pomogao u samoubojstvu, ali dokaza o ubojstvu nema.  Prije smrti Sergej je izbrisao neke dokumente s računala te očistio "flash karticu". Navodno je razgovarao s nekim preko interneta neposredno prije no što se ubio te je čitao mnogo knjiga o životu i smrti, kvaliteti življenja i razmišljanjima prije smrti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Niram 13.05.2009.

    KRETEN !!!

  • mercedes 13.05.2009.

    kako je mogao SAM sebi ruke zavezat na ledima???????

  • PapaŠtrumpf 13.05.2009.

    ...a potom skočio s 8 kata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare