To je to što me zanima!

Htio ga prodati: Kod mladića su pronašli zabranjeni steroid

Policajac je u  automobilu primijetio sumnjivu bočicu s tekućinom, pa je od 'centrale' zatražio više podataka i doznao da je riječ o originalnom pakovanju tvari 'Testosterone Propionate'
Vidi originalni članak

Radi neovlaštene proizvodnje i prometa tvari zabranjenih u sportu šibensko-kninska policija će kazneno prijaviti 22-godišnjaka, u čijem je automobilu u utorak pronašla originalno pakovanje za sportaše zabranjenih steroida.

Tijekom granične kontrole u utorak popodne u Civljanima, policija je zaustavila 22-godišnjaka za volanom "Škode" daruvarskih registracija, te su zatražili od njega da im pokaže što ima u vozilu.

 Policajac je u  automobilu primijetio sumnjivu bočicu s tekućinom, pa je od 'centrale' zatražio više podataka i doznao da je riječ o originalnom pakovanju tvari 'Testosterone Propionate' sadržaja 10 mililitara, koja se nalazi na listi zabranjenih tvari u sportu.

Osumnjičeni je taj steroid htio staviti u promet, kažu u policiji, koja je 22-godišnjaka privela u postaju te ga nakon kriminalističkog istraživanja kazneno prijavila šibenskom Općinskom državnom odvjetništvu.

Inače, testosteroni se u tzv. dopinškim aferama zloupotrebljavaju u sportu, jer povećavaju sintetske procese u organizmu i porast bazalnog metabolizma, pa se pod njihovim utjecajem jako razvijaju mišići, jačaju kosti i povećava broj crvenih krvnih stanica koje opskrbljuju tijelo kisikom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Charlieangel1 08.02.2017.

    Koji lik. Zato ti treba bocica od jane i prosa bi.

  • Boksan 08.02.2017.

    U dućanima sportske opreme više se prodaje dozvoljenih steroida nego sprava za mučenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare