To je to što me zanima!

Htio je pomoći djevojci pa ga muškarac par puta izbo nožem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Toni Vidović (44) je slučajno naišao dok je Zadranin (29) tukao djevojku (24). Kada joj je pokušao pomoći, Zadranin ga je izbo nožem i probio mu plućno krilo
Vidi originalni članak

Asfalt ulice Zore Dalmatinske u centru zadarskog Poluotoka bio je obliven krvlju nakon sukoba dvaju muškaraca koji je kulminirao u petak oko 22 sata. Mjesto radnje bio je ulaz u zgradu i obližnje dvorište koje stanarima služi kao parking i koje se nalazi nasuprot Prve policijske postaje, samo nekoliko metara dalje.

Policajci su nakon galame na ulici vidjeli muškarca koji jedva hoda i krvav izlazi iz dvorišta. Krenuli su prema njemu i nakon toga ubrzo uhvatili muškarca M. M. (29) koji se neuspješno dao u bijeg.

Po pisanju Slobodne Dalmacije, teško ozlijeđeni muškarac je Toni Vidović (44).

Muškarac je tukao svoju djevojku

Mlađi muškarac iz Zadra nožem je napao Vidovića, koji je zadobio teške i po život opasne ozljede. Nalazi se u zadarskoj bolnici, na Jedinici intenzivnog liječenja. Policija je napadača privela i nad njim vrši obradu. 

U obližnjem ulazu u zgradu, koji je rešetkama odvojen od ulice, 29-godišnjak je tukao svoju djevojku.

Sujedi su čuli povike

- Čuli smo neko komešanje, povike i ubrzane korake. Kad smo povirili da vidimo što je, ta nesretna djevojka je trčala preko dvorišta i sakrila se u našu zgradu. Ne znam, možda su narkomanska posla, kazao nam je jedan od stanara zgrade u ulici Zore Dalmatinske.

Vidović je, navodno, bio u prolazu kad je spazio da u portunu mladić tuče svoju djevojku. Viknuo mu je da prestane, ali ovaj se nije obazirao. Kad se približio, nasilnik ga je napao nožem. Navodno ga je ubo u leđa i oštricom mu probio plućno krilo.

Bore se za njegov život

U kratkom vremenu policajci su pozvali Hitnu pomoć te je prevezen u zadarsku Opću bolnicu. Policija je nakon nemilog događaja trakama ogradila mjesto napada i preusmjeravala pješake kako ne bi stali u lokve krvi prije nego naprave očevid.

Iz PU Zadarske su nam potvrdili kako se napadač i žrtva od ranije nisu poznavali.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • dadić 13.10.2014.

    Čovjeku svaka čast, skidam kapu do poda, jer ja bi isto učinio kao i on. Malo nas je takvih, a više je ovakvih takozvanih "dobrih" susjeda. Taj susjed ni po čemu nije bolji od ovog koji je curu tukao. Smeće od ljudi su oba. Što mu nije palo na pamet da recimo pozove policiju... A ovaj nasilnik - nadam se da će mu se kosti osušit u zatvoru...

  • SUSSIE_1 12.10.2014.

    Toniju svaka čast za hrabrost i nadam se da će se izvući bez posljedica. A ovo bi trebalo biti upozorenje svima koji olako daju minimalne, gotovo nikakve kazne za nasilje jer zbog toga ima sve više nasilnika na ulicama.

  • mama2misa 12.10.2014.

    ako je ovoga izbo s nožem šta li je tek bio spreman napraviti djevojci..Čovjeku trba dati orden hrabrosti jer bi večina njih samo prošla i pognula glavu a mi bi danas možda čitali naslov kako je mladić(29)nakon svađe izbo svoju djevojku do smrti...Jadna nam je zemlja koja i dalje ide na ruku nasilnicima bilo oni muški ili ženski..

Komentiraj...
Vidi sve komentare