To je to što me zanima!

Htio je ubiti drugog muškarca sjekirom: Podigli su optužnicu, ostaje u istražnom zatvoru

Muškarac (52) je u ožujku ove godine ispred obiteljske kuće na području Ozlja nakon svađe, s namjerom da usmrti muškarca(43)  sjekirom koju je donio sa sobom, zamahnuo prema njegovoj glavi...
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Karlovcu optužnicu protiv muškarca (52) zbog počinjenja kaznenog djela ubojstva

Naime, stavlja mu se na teret da je u ožujku ove godine ispred obiteljske kuće na području Ozlja nakon svađe, s namjerom da usmrti muškarca(43)  sjekirom koju je donio sa sobom zamahnuo prema njegovoj glavi.  Udario ga je u predjelu čeonog dijela.

POKUŠAJ UBOJSTVA U OZLJU Htio ubiti drugog muškarca pa ga napao sjekirom: Lakše je ozlijeđen, obojica su bili pijani

Muškarac na sreću nije teže ozlijeđen. Zadobio je udarnu razderotnu ranu čeone regije glave s desne strane

 -  Stjecajem okolnosti nisu nastupile teže posljedice. Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu predložilo je u optužnici da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela - stoji u priopćenju DORH-a.

Policija je nakon događaja u ožujku priopćila da su obojica bili pijani

 - Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su sudionici bili pod utjecajem alkohola i to 52-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,44 g/kg, a 43-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,20 g/kg.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ekscem 17.09.2021.

    Uz motornu mehanizaciju tko još rabi sjekiru?

Komentiraj...
Vidi sve komentare