To je to što me zanima!

Htio je zapaliti suprugu i djecu, ali srećom zakazao mu upaljač

Muškarac (38) je u okolici Koprivnice izlio benzin po hodniku kuće, a potom i po odjeći supruge i dvoje djece. Potom je uzeo upaljač kako bi zapalio benzin, ali upaljač nije htio raditi
Vidi originalni članak

Državno odvjetništvo u Koprivnici podiglo je optužnicu protiv muškarca (38) koji je pokušao zapaliti suprugu i dvoje maloljetne djece. 

Tereti ga se za pokušaj dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, nasilja u obitelji i prijetnji. On je 12. svibnja ove godine u okolici Koprivnice telefonom nazvao suprugu i rekao joj da će dići u zrak kuću i nju. Kad je došao doma, izlio je benzin po hodniku kuće i benzinom polio odjeću svoje supruge, dvoje maloljetne djece i još jedne osobe.

Potom je uzeo upaljač s ciljem da zapali benzin, ali srećom, upaljač nije htio upaliti.

Okrivljenika se tereti i da je od ožujka  2017. do svibnja 2019. godine učestalo grubo vrijeđao suprugu i prijetio joj da će je ubiti.  Nalazi se u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da mu se istražni zatvor produlji zbog opasnoti od ponavljanja ili dovršenja pokušanog kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Prototype1983 09.07.2019.

    Tom covjeku suditi kao za ubojstvo, jer da je upaljac bio ispravan danas bi pola hrvatske pisalo komentare "strasno" i izrazavalo saucesce porodici. Ovakve nakaze trajno ukloniti iz drustva, ali mu u celiji dati benzin i ispravan upaljac ako ga opet bude ponukala zelja. ..

  • 09.07.2019.

    Dragi BOG ih je sacuvao

  • marlena 09.07.2019.

    moj bože. ovaj iskopao ključevima od automobila oko, ovaj ostavio dijete u užarenom autu, ovi gasili čikove po dvogodišnjaku, ovaj polio ženu i djecu benzinom i htio ih zapalit itd, itd, što se to događa??

Komentiraj...
Vidi sve komentare