To je to što me zanima!

Htio nožem izbosti oca, nije ga mogao dostići pa je ubio psa

Muškarac (41) nasrnuo na svog oca i udario ga šakom u glavu te ga ozlijedio. Potom je uzeo kuhinjski nož i zaprijetio da će ih sve ubiti. Otac je u strahu pobjegao iz kuće...
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu, provest će istragu protiv 41-godišnjaka zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje, tjelesne ozljede te ubijanje i mučenje životinja. Sumnjiči ga se da je 24. prosinca prošle godine u obiteljskoj kući u Cvetlinu u stanju neubrojivosti prilikom čega nije mogao shvatiti značenje svojeg djelovanja, a niti je mogao upravljati svojim postupcima, nasrnuo na svog oca i udario ga šakom u glavu te ga ozlijedio. Potom je uzeo kuhinjski nož i zaprijetio da će ih sve ubiti. Otac je u strahu pobjegao iz kuće, a okrivljenik izašao u dvorište i kuhinjskim nožem ubo u vrat njemačkog ovčara te ubio jadnog psa. Potom je s nožem u ruci trčao za ocem ali ga nije uspio sustići.  
 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • neutina 25.02.2018.

    ... u stanju neubrojivosti prilikom čega nije mogao shvatiti značenje svojeg djelovanja...Oslobađajuća čarobna formula!

  • JanValek 21.02.2018.

    Bravo.Uvijek me veseli kad vidim prirodnu selekciju na djelu.Prometne nesrece,prirodne katastrofe,ubojstva,bolesti.Nije uopce bitno kako.Bitno je da se eliminiraju slabici iz drustva.Samo pre slabo to ide.Treba to jako podebljati i ubrzati.

  • fenix77 21.02.2018.

    Ovčar postao žrtveno janje!! Bolesnik ili budala pijana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare