To je to što me zanima!

Htio ubiti suprugu: Svađali su se pa ju je ubo velikim nožem

Nakon toga ispustio je nož i otišao do susjede tražeći od nje da pozove hitnu. Ženu su ubrzo prevezli u bolnicu gdje su joj operacijom spasili život...
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je 3. rujna podiglo optužnicu protiv muškarca (69) zbog pokušaja ubojstva supruge.

Tereti ga se da je 24. prosinca 2017., oko 16,00 sati, pod utjecajem alkohola, na terasi vikendice u Brckovljanima, tijekom svađe došao do svoje supruge s velikim kuhinjskim nožem. U želji da ju ubije ubo ju je u donji dio trbuha i teško ju ozlijedio. 

Nakon toga ispustio je nož i otišao do susjede tražeći od nje da pozove hitnu. Ženu su ubrzo prevezli u bolnicu gdje su joj operacijom spasili život, priopćio je DORH
 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • krao_sam_1 07.09.2018.

    Puno žena kaže da se pali na takve tipove,da im mirni jednostavno nisu zanimljivi.

  • EcrsovosusI 07.09.2018.

    tako vam je to sa alkosima ,kaj trijezan misli pijan govori i radi a mnoge bolje polovice nikako da shvate da je pijancu uzalud nešto govoriti,prigovarati i upozoravati ,tako ih još više razjare ,dok su u alkoholiziranom stanju onda se prave da su ,,bog i batina ,, a kada su trijezni onda su manji od makovog zrna,,tetkice,,ili,,poslušni peseki,,zato poštovane bolje polovice naučite jedno pravilo ,,pijanca se i Bog vugiblje,,!!!!!!?????

  • 07.09.2018.

    i sad bu moro sude prat

Komentiraj...
Vidi sve komentare