To je to što me zanima!

Htjela je biti majka, ali je zbog toga morala - amputirati nogu

Rebekah Lewis (39) pila je 70 tableta dnevno kako bi se mogla nositi s rijetkom mišićnom bolesti. To je također značilo da bi dijete, u slučaju da se rodi, imalo zbog toga ozbiljnih posljedica
Vidi originalni članak

- Oduvijek sam voljela djecu pa sam pretpostavila da bi moglo biti izvedivo iako sam se mučila s kretanjem te uzimala toliko lijekova i sedativa, kazala je hrabra žena.

Kao dijete su je, kaže, zadirkivali zbog hoda, a tek kada je imala 23 godine liječnici su otkrili da boluje od rijetke distonije. Otada je imala više operacija i terapija, no ništa joj nije pomoglo. Prije dvije godine pak, liječnik joj je predložio novi zahvat na što je ona pristala.

Amputirala je desnu nogu ispod koljena te otada nosi protezu, ali i ima šansu postati majka. Amputacija je značila prestanak uzimanja lijekova tako da se Rebekah, nakon 16 godina liječenja, bezbolno kreće. Također, sad kad se drugi više ne moraju brinuti o njoj, ona vjeruje da je u mogućnosti pružiti dom nezbrinutoj djeci i bebama, prenosi The Sun.

Njezina ljubav prema djeci i želja za udomljavanjem nezbrinutih rodila se još u mlađim danima kako je i sama posvojena. Sa suprugom Robom, kojega je upoznala na internetu, sada se raduje dugo očekivanom roditeljstvu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Meelissa 09.03.2017.

    Trebala amputirati pametnu glavu

  • konjokradica_1 09.03.2017.

    KOME je morala amputirati nogu?

  • Anonimus2017 07.03.2017.

    E da je bar znala za Međugorje

Komentiraj...
Vidi sve komentare