To je to što me zanima!

Htjela pojesti jaje pa je u njemu pronašla još jedno

Skuhali smo jaje i nakon što smo ga otvorili, vidjeli smo još jedno unutra, kaže čitateljica 24sata. S Veterinarskog instituta kažu da je to rijedak slučaj
Vidi originalni članak

Jaje smo dobili sa sela. Skuhali smo ga i htjeli pojesti. Nismo očekivali da će unutra biti još jedno. Nikad nismo čuli da je netko pronašao takvo jaje. Pokazali smo ga svim susjedima, rekla nam je čitateljica iz Splita koja je fotografirala neobično jaje u utorak.
- Nismo se mogli prestati smijati. Bojali smo se dalje otvarati jaje da ne naletimo na nešto još neobičnije - kaže naša čitateljica.
- To je iznimno rijetka pojava. Mislim da je jedan slučaj bio negdje u SAD-u. Uslijed hormonalnih poremećaja kod kokoši, prije nego što jaje dovrši svoje stvaranje, u njega ulazi još jedno i tako nastaje jaje u jajetu - rekli su nam s Hrvatskoga veterinarskog instituta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nermina tz 23.06.2009.

    Danas 23.06.09 posla sam praviti kolace, razbijajuci jaja iz jednoga je u posudu ispalo jaje umjesto ocekivanog sadržaja. Bila sam prestravljena ali kada sam pročitala vaš tekst laknulo mi je znajuci da je to samo jos jedna mutacija...Znači niste sami!! pozz iz Tuzle

Komentiraj...
Vidi sve komentare