To je to što me zanima!

Htjeli mijenjati brave na Klinici, Ingra poslala svoje zaštitare

Zaštitari su silom htjeli promijeniti brave na ulazu u zgradu Nove klinike za tumore, no Ingra, kojoj ministarstvo duguje novac, poslala je svoje zaštitare da ih spriječe
Vidi originalni članak

Zaštitari i bravari koje je angažiralo ministarstvo zdravstva pokušali su u srijedu oko 13 sati promijeniti sve brave za ulaznim vratima nove Klinike za tumore u Ilici koju je sagradila Ingra. U Klinici je za to vrijeme bilo povjerenstvo koje je odlučivalo o preuzimanju zgrade. Zaštitari su namjeravali izbaciti zaposlenike Ingre, ali je Ingra poslala svoje zaštitare da ih u tome spriječe. 

Problem oko Klinike traje već godinu dana otkako je izgrađena nova zgrada, a ministarstvo nije izvršilo svoje financijske obveze prema Ingri. U Ingri su komentirali da će pravdu tražiti na sudu te da ne pristaju predati zgradu ministarstvu dok se ne izvrši konačni obračun. Ministarstvo zdravstva je za zgradu od 10.000 kvadratnih metara platilo većinu radova, a duguju još oko šest milijuna kuna. I dok drama oko nove Klinike traje, pacijenti borave u vlažnom podrumu stare zgrade. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • evome 16.11.2011.

    In the year 2011. in a galaxy far far away on a little planet called Croatia started... ZAŠTITARI WARS coming to all theaters next summer.

  • like clit lick 16.11.2011.

    za gospođicu autoricu;bravari ne mijenjaju brave,kao što ni novinari ne prodaju ili npr. raznose novine,malo se informiraj pa onda tipkaj!!

  • Palmira2 16.11.2011.

    Gle ti oko čega se oni natežu svi zajedno, pa za nevjerovat..Još malo pa će počet rat između "zaštitara"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare