To je to što me zanima!

Htjeli oteti djeda Đokovićeve žene? Tražili dva milijuna eura

Miloslav Radisavljević kaže da mu je ukradeno 26 tisuća dinara (oko 1630 kuna) i mobilni telefon. Pronašli su ga električari, nedaleko njegove kuće...
Vidi originalni članak

Djeda Jelene Đoković, Milosava Radisavljevića (80), pronašli su vezanog u kukuruzištu u Ljigu, gradu u središnjoj Srbiji. Kako doznaje Blic, djed supruge tenisača Novaka Đokovića  policiji je ispričao da su mu dvojica maskiranih muškaraca tijekom noći upala u kuću i tražila novac. 

Prema njegovim riječima, on im ga nije htio dati pa su ga vezali, iznijeli iz stana i ostavili u kukuruzištu. 

Radisavljević kaže da mu je ukradeno 26 tisuća dinara (oko 1630 kuna) i mobilni telefon. Pronašli su ga električari, nedaleko njegove kuće. 

Predsjednik Općine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je da je Jelenin djed pronađen vezan u kukuruzištu, ali je dodao i da je riječ o pokušaju otmice.

- Pronašli smo ga vezanog lisicama za betonski stup u kukuruzištu odakle je dozivao pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog poduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu kćer Veru Mitić, Novakovu tetu, koja se trenutačno nalazi u Monte Carlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva milijuna eura za otkup, kaže Lazarević.

Novak i Jelena u šoku

Novak i Jelena su u potpunom šoku. Zahvalili su policiji na brzoj reakciji.

- Zbog činjenice da je istraga u tijeku, molimo javnost za razumijevanje, ne možemo sad davati nikakve izjave, kratko su poručili Đokovići putem svog PR tima.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ping-pong 26.07.2018.

    Tko ga je htio oteti, a da su ga našli u kukuruzištu, vanzemaljci?

  • 26.07.2018.

    lako je prepoznati otmičare ako su iz Ljiga----> Ljigavci su!

  • Antares777 26.07.2018.

    Jadan deda.... nisu ovi svoji... pa tko će platiti toliku lovu za dedu... neka brinu o njemu kad su ga već zeli.... bože bedaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare