To je to što me zanima!

Htjeli raznijeti čuveni most: U Veneciji uhitili troje džihadista

Tri držvavljanina Kosova uhićena su u Veneciji pod sumnjom da su pokušali dići čuveni most Rialto, jedan od najpoznatijih simbola grada. Policija je identificirala terorističku bazu...
Vidi originalni članak

Tri državljanina Kosova uhićena su u Veneciji pod sumnjom da su pokušali dići čuveni most Rialto, jedan od najpoznatijih simbola grada. Policija je identificirala terorističku bazu koja je funkcionirala u samom središtu Venecije.

Kosovari su otkriveni prema društvenim kontaktima i mjestima koje su svakodnevno posjećivali. Analizom njihovih navika uočeno je da prolaze kroz proces islamske radikalizacije, javio je Corriere del Veneto.

Uhićeni su tijekom akcije policije i karabinjera ispred kazališta La Fenice. Svi su imali dozvole za boravak u Italiji, a najmanje dvojica bili su konobari u jednom kafiću. 

Policija je u sklopu protuterorističke akcije izvršila pretrese na 12 lokacija od čega je čak njih 10 u povijesnom središtu Venecije.
 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Miške 31.03.2017.

    Neka konzultiraju generala Praljka kako se ruši stari Sulejmanov most u Mostaru i potom izgradi još ljepši i još stariji most na istom mjestu, kako je rekao Tuđman.

  • Dalibor0704 30.03.2017.

    Koliko moraš biti bolestan da dižeš u zrak povijesnu građevinu. Kao talibanska bagra kada su raznijeli Bude u Afganistanu. Hoće li već netko zasuti nuklearnim udarima sve, od Afganistana do Nigerije i Indonezije. To treba maknuti sa planete.

  • 1955 30.03.2017.

    Zašto ih samo hvataju. Treba ih pustita da počnu bježati i na kraju izvješće: ubijenu u bijegu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare