To je to što me zanima!

Htjeli su iskopati leš žene kako bi se s njime seksali

Trojac je prije dvije godine htio iskopati leš žene kako bi se s njome seksali. Zakon u državi Wisconsin do srijede nije branio seks s leševima
Vidi originalni članak

Vrhovni sud države Wisconsin u srijedu je zabranio seks s mrtvim tijelima. Time je omogućio da se sudi trojici mladića koji su iskopali leš žene kako bi se jedan od njim mogao seksati s njime. Nakon što je niži sud odbacio tužbu zbog nedostatka zakona koji brani nekrofiliju, javnost je ostala zgrožena. Jedan od razloga za odluku je što leševi ne mogu dati pristanak na seksualni odnošaj.
Blizanci Alexander i Nicholas Grunke (22) i Dustin Radke (22) tako će se opet naći pred sudon u ako budu osuđeni očekuje ih do 10 godina zatvora. Oni su prije dvije godine s lopatama, pajserom i kondomima krenuli na groblje u gradu Cassvilleu kako bi iskopali tijelo 20-godišnje Laure Tennessen koja je tjedan dana ranije poginula u prometnoj nesreći. Nicholas je vidio osmrtnicu i rekao ostalima da mu pomognu iskopati tijelo. Uspjeli su iskopati grob, ali ne i probiti lijes. Pobjegli su kad je auto ušao na groblje, a ubrzo su i uhićeni. Ovim zakonom Wisconsin je postao jedna od 20-ak američkih država koje brane spolno općenje s mrtvacima.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Aliensb 13.07.2008.

    Ja sam nezdrav momak, ime mi je Ilija, moja opsesija, je nekrofilija!

  • vučićHERC-CRO 13.07.2008.

    ja bi ih objesio za glavić!!!!a jajca bi im zavezao konopcem,da im se osuse,i tako nece vise pizdarije pravit.... :(

  • sussi 13.07.2008.

    eto da znate da je od srijede zabranjen seks sa mrtvacima

Komentiraj...
Vidi sve komentare