To je to što me zanima!

Hudić: Trebao je objasniti zašto je ubio mog Gorana!

Darko Hudić, otac mučki ubijenog Gorana (15), rekao je kako je njegova obitelj osjetila malo olakšanje kad su čuli da je Ivan Korade mrtav
Vidi originalni članak

Darko Hudić, otac mučki ubijenih Gorana (15) i sin Cilike (62) Hudić, rekao je kako je njegova obitelj osjetila malo olakšanje kad su čuli da je Ivan Korade mrtav.
- Bolje bi bilo da su ga uhvatili živog da objasni zašto je ubio mog sina. Trebalo mu je suditi da završi u zatvoru i osjeti grižnju savjesti zbog svojih zlodjela - rekao je Hudić.

KORADEOV ROĐAK: ZRAČIO JE POZITIVNO
Emil Kos, Koradeov polubratić i brat vlasnice vikendice u kojoj su našli mrtvoga generala, rekao je kako ga je nedavno s njim razgovarao. 
- Bio je dobre volje. Zračio je pozitivno i čekao da mu se rodi unuk. Imao je planove proširiti vinograd - rekao je Kos. On smatra da je Korade izabrao baš njihovu vikendicu jer je ona na osami.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • govor mrznje 04.04.2008.

    Potpisujem treba tražiti od te gamadi sve što imaju. pitati Ljiljanu dali planira držati unuka u naručju hoće li imate sliku, djeteta,bebice anđjela Goran pred sobom. Isto tako treba tražiti od psihijatra odštetu i d amu se zabrani rad jer je on izjavio d aje bio vidno rastrešen . Obojica su đubrad !!!! Moja sučutu, imam poriv da moram tom djetetu zapaliti svječu na grobu što ću i ućiniti za svojega života.

  • entoni 03.04.2008.

    Trebao je objasniti, ali nije zaslužio da živi. Pardon uzeo je tuđe živote, kojim pravom ? Užasno, ali moglo ga se zakonom zaustaviti.

  • diki 03.04.2008.

    Darko, tuži ga i traži odštetu ,milijunsku, time nećeš vratisi sina, ali ćeš tim bahatim ljudima nanijeti još više sramote. Moja iskrena sućut!

Komentiraj...
Vidi sve komentare