To je to što me zanima!

Hudorovići u strahu jer je sin ubijenog Velića prijetio smrću

Svjedoci tvrde kako je Frane Velić (26) prijetio obitelji i prijateljima optuženih Hudorovića. On tvrdi da nije tako. Kaže kako je rekao da se stvari rješavaju na sudu
Vidi originalni članak

Zbog prijetnji obitelji Hudorović na Općinskom sudu u Karlovcu sudi se Frani Veliću - Peri (26), sinu Mate Velića koji je lani ubijen na Staroj karlovačkoj cesti. Frane je u travnju bio svjedok na suđenju Hudorovićima zbog očeva ubojstva. Svjedoci tvrde da im je pri izlasku iz suda u travnju prijetio smrću. Frane se ne osjeća krivim. Tvrdi da je obitelji i prijateljima optuženih Hudorovića, kojih je bilo stotinjak pred sudom, rekao da se te stvari rješavaju na sudu, a ne na cesti, dok druga strana tvrdi suprotno. 

Ove dvije obitelji su do prije ranjavanja Zorana i Zdravka Hudorovića  u Oštarijama kod Ogulina bile u jako dobrim odnosima. Nakon toga je sukob završio pucnjavom u kojoj su Hudorovići pucali na Veliće. Ubili su Matu, a teško ranili Dragu Jurković i njenu kćer Mateju. Frane je tada vozio kamion na kojeg su pucali Hudorovići. 

- Kada je prolazio kraj mene rekao je 'Gle koliki su, sve ćemo ih pobiti na cesti' - rekla je Milka Hudorović (45), majka ranjene braće Zorana i Zdravka i dodala kako ih je strah.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pravda na djelu 73 15.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • TomislavŠtimac 13.07.2011.

    šta je prekršio moj komentar, majmune jedan, šta sam lagao?

  • TomislavŠtimac 13.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare