To je to što me zanima!

Huligani iz kafića završili su u pritvoru: Šteta oko 100.000 kn

Zagrebački policajci prijavili su 26 huligana koji su u nedjelju popodne demolirali kafića na zagrebačkoj Trešnjevci. Mlatili su se stolcima, zapalili tendu, a zaplijenili su im i oružje
Vidi originalni članak

Policijski službenici proveli su istragu nad 22 muškarca stara od 18 do 28 godina zbog sumnje da su izazivali nerede , 18-godišnjakom i 21-godišnjakom zbog prekršajima protiv javnog reda i mira, 27-godišnjakom zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima te 28-godišnjakom zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, istražitelji sumnjaju kako su se 22 osumnjičenika, inače pripadnika gostujuće navijačke skupine, prošle nedjelje oko 15.15 sati u kafiću u Zvorničkoj ulici potukli s grupom još nepoznatih domaćih navijača.

U općoj tučnjavi nisu birali sredstva te su se, osim rukama i nogama, mlatili dijelovima inventara kafića, palili pirotehniku i tukli ručno izrađenim sredstvima za napad.

POGLEDAJTE VIDEO NEREDA Detalji tučnjave na Trešnjevci: Torcida napala boyse u kafiću?!
 
Kafić su demolirali, a bengalkom su zapalili tendu pa pobjegli. Nakon dojave navedene su pronašli, uhitili i doveli u službene prostorije.
 
Prema prvim procjenama, šteta u i oko kafića iznosi oko 100.000 kuna.
  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svi su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.
 
Četvorica osumnjičenih za počinjenje prekršaja, prepraćeni su na Općinski prekršajni sud u Zagrebu.Istraga se nastavlja. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • domoljub029 17.04.2019.

    Svu štetu , troškove privođenja i sudskih postupaka snositi će ovi mladići .

  • Dragan KataGomercic 16.04.2019.

    mi hrvati dase tucemo izmedju sebe sramota

  • najiram 10 16.04.2019.

    djeca istaknutih partijaca...nitko im ništa ne može..tate mame kumovi tetki po državnim službama...sve će zataškati...treba maknuti partijce iz sudbene vlasti i ostalih državnih službi...braniti če ih prodanovići....još če vlasnik njima morati platiti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare