To je to što me zanima!

Humanitarci organizirali orgije na potresom razorenom Haitiju

Među optuženima je i bivši direktor Roland van Hauwermeiren (68) koji je sam priznao da je na Haitiju koristio usluge prostitutki i to u stanu koji je za korištenje zaposlenika platila organizacija
Vidi originalni članak

Čak četvorica viših pomoćnih djelatnika britanske humanitarne organizacije Oxfam dobilo je otkaz, a trojica su sami dali ostavke nakon što je otkriveno da su prilikom humanitarnog rada nakon razornog potresa na Haitiju 2011. godine plaćali za seks tamošnjim žrtvama prirodne katastrofe

Iz Oxfama su priopćili kako slučaj nije zataškavan te da se sve navode o nedoličnom ponašanju svojih zaposlenika shvaćaju vrlo ozbiljno. 

- Čim smo saznali za optužbe pokrenuli smo internu istragu - napisali su dodajući kako navodi da su plaćali za seks maloljetnicama nisu dokazani. 

Među optuženima je i bivši direktor Oxfama Roland van Hauwermeiren (68) koji je sam priznao da je na Haitiju koristio usluge prostitutki i to u stanu koji je za korištenje zaposlenika platila organizacija. Jedan izvor medijima je kazao da su zaposlenici Oxfama u istom stanu organizirali i orgije s djevojkama odjevenima u majice s logom humanitarne organizacije.

Tvrde i da su se snimali, no iz organizacije su priopćili kako nikakve snimke nisu priložene u istrazi. Ostali Oxfamovi djelatnici iz drugih dijelova svijeta, a koji su bili na Haitiju 2011. trenutno su suspendirani. 

Razoran potres koji je pogodio Haiti 2010. godine za sobom je ostavio 220.000 poginulih i oko 300.000 ranjenih. U prvom valu humanitarne pomoći koji je dospio do otoka Oxfam je pomogao oko 700.000 ljudi u ovoj siromašnoj otočnoj državi. 

Humanitarna organizacija Oxfam na Haitiju djeluje od 1978. godine, piše Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 11

  • duba2018 15.02.2018.

    A ja vidim problem baš u tom što ti ne vidiš problem, kao i ostali koji komentiraju. Jad i bijeda sadržaj članka al još veći jad i bijeda bode iz komentara😑

  • tonkica_palonkica 14.02.2018.

    nista novo, kroz domovinski rat ista stvar pijancevanje s cetnicima u tzv un zonama

  • Dalibor0704 14.02.2018.

    Humanitarci dobili packe, umjesto da ih zatvore. To se zove "zataškavanje". Ako imate morala, objavite snimke orgija. Sakrili ih jer su im i šefovi na njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare