To je to što me zanima!

Humanitarci za studente: Polančec kao Davor Šuker

Nogometnom utakmicom Cor Unuma i Ćirinih sinova skupljen je značajan novčani iznos za pomoć pri stipendiranju hrvatskih studenata
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade Damir Polančec počešao se zabrinuto po glavi na stadionu NK Varteksa u Varaždinu. Spiker je svima rekao kako je obećao dati gol. Humanitarna utakmica kojom su poznati Hrvati sakupljali novac za stipendije i nagrade učenicima, započela je u terminu Lige prvaka, u 20. 45 sati. Ekipu Cor Unum predvodio je Dragan Primorac. Pokušali su pobijediti Ćirine Vatrene. Učenici su izviždali Primorca čim je izašao na teren. Već nakon 30 minuta trčao je na rubu snaga, te ga je ubrzo zamijenio Franjo Arapović. Zvijezda večeri je pak bio Polančec. Nije se odvajao od protivničkog gola. Prvi zgoditak dao je već u 9. minuti. Zbog stare ozljede je i on morao napustiti igru.
- Zaboljela me stara povreda tetive na lijevoj nozi. Nažalost sammorao izaći iz igre, obajsnio je Polančec gledajući najlon vrećicom omotanu nogu. Ćirina ekipa koju je predvodio Zvonimir Boban zabila je dva gola i time izjednačila rezultat sa svojim protivnicima. U pauzi su se poznati javljali na humanitarni telefon. U akciji je prikupljeno oko 9,5 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_20742 27.05.2008.

    zeljko pa utakmica sa krimeje je bila na ri tv ili na kanalu ri,nisam sad siguran.... ipak nema hrt novaca za sve

  • torcida_4ever 27.05.2008.

    predlazem bilicu da pozove polanceca i jandrokovica u reprezentaciju!! biti ce bolji od petrica,dudu-a i olica zajedno!!

  • sky7 27.05.2008.

    I dandanas, pola ove mladeži što ju imamo u repki, može Šukeru samo kopačke glancat. Kakav pokušaj loba i kakav gol iz voleja (WOoooW). Svaka čast i svima drugima za veliko srce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare