To je to što me zanima!

HUP Liniću: Nije napravljeno dovoljno za poticaj investicija

Iz HUP-a ističu i kako se Hrvatska danas nalazi u teškoj gospodarskoj situaciji zbog dugogodišnjeg ignoriranja poruka i HUP-a i mnogobrojnih stručnjaka
Vidi originalni članak

Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) pozdravila je svaki Vladin napor prema oporavku i rastu gospodarstva, ali smatraju kako dosad nije učinjeno dovoljno kako bi se gradilo poticajno gospodarsko okruženje za investicije.

- HUP je zato i prošli tjedan predstavio čitav niz konkretnih mjera za izlazak iz krize te i ovom prilikom naglašavamo da realizacija 13 ciljeva HUP-a te pripadajućih mjera jamči stvaranje temelja za nova ulaganja, otvaranje novih radnih mjesta, povećanje plaća i mirovina, bolje obrazovanje i zdravstvo, rast standarda i kupovne moći, ukratko povećanje kvalitete života svih građana - istaknuli su u priopćenju. Dodaju kako se nadaju da će te ciljeve i mjere Vlada što hitnije upotrijebiti. 

Iz HUP-a ističu i kako se Hrvatska danas nalazi u teškoj gospodarskoj situaciji zbog dugogodišnjeg ignoriranja poruka i HUP-a i mnogobrojnih domaćih i međunarodnih stručnjaka o nužnosti provedbe sveobuhvatnih i dubokih reformi.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Ray Barone 09.10.2013.

    Nitko nije dovoljno lud da ide ulagat u ovu birokratsko-korumpiranu močvaru od države...kvragu, i ja da imam novce odnio bi ih tamo gdje me netko čeka raširenih ruku...

  • svanuće 08.10.2013.

    Mudrinićevo mudrovanje i pametovanje nažalost mnogima je zagorčilo život,on brine samo za sebe i usput ponešto baljezga.

  • LebronPetrovic 08.10.2013.

    MudLinić !

Komentiraj...
Vidi sve komentare