To je to što me zanima!

Huškačica ne odustaje, radila 'intervju' s učenikom: 'Je li tako da je pedagoginja Gestapo?'

Učiteljica koja je na društvenim mrežama huškala prosvjednike pred školu u Krapinskim Toplicama te vrijeđala djelatnike škole otišla je korak dalje: Uživo je prenosila razgovor s dječakom koji nije nosio masku
Vidi originalni članak

Bernarda Jug, učiteljica u osnovnoj školi u Đelekovcu, gdje predaje učenicima od prvog do četvrtog razreda, objavila je novi video u kojem manipulira s dječakom koji zbog maske nije bio danima u školi u Zagorju. Bernardu Jug su već prijavili policiji iz zabočkog Centra za socijalnu skrb zbog slanja uznemirujućih poruka. Sad je objavila video koji traje 25 minuta.

Prenosila ga je uživo, a nazvala ga je 'Istina'.

U videu joj se javio dječak koji je danima odbijao staviti masku pa nije bio na nastavi u Krapinskim Toplicama, u čemu su ga podržavali roditelji antimaskeri. U videu ga je Jug navodila da potkrijepi njene tvrdnje. Pa tako za pedagoginju u školi, koju je u ranijim objavama nazvala 'zagorskom sotonom', 'zločincem', 'četnikušom', 'ubojicom' i 'zlostavljačicom', kaže: 'Znači ona ima masku pravilno, skroz preko nosa, ona je taj Gestapo'.

Većina njenih tvrdnji u videu je dosta šokantna, kao i način komunikacije s maloljetnim učenikom.

Ravnateljica škole u Đelekovcu, u kojoj Jug predaje, rekla nam je ranije da će se u vezi s njenim slučajem konzultirati s resornim Ministarstvom te će se postupati u skladu sa Zakonom.

Obratili smo se nadležnimk instutucijama i tražili odgovore na pitanja: Kako je moguće da Jug radi u školi s djecom dok javno širi netrplejivost i mržnju prema drugim djelatnicima u obrazovnom sustavu, hoće li nešto poduzeti nakon što je objavila video i razgovor s maloljetnikom, hoće li i kada provesti stručni nadzor?

Odgovore ćemo objaviti čim ih dobijemo.

 

Idi na 24sata

Komentari 429

  • ceralaz 21.09.2021.

    Nemam ništa protiv onih koji se ne žele cijepiti ali zašto ovi necijepljeni zauzimaju bolnice i respiratore,,Ostaviti onda to za one koji su si htjeli pomoči ako im zatreba iako su cjepljeni a vi svi necijepljeni samo bi bilo dobro da shvatite da maskama neće biti kraj dok se ne procijepimo ,jedino mi to ide na ćivce a svatko nek odluči hoče li se cijepiti ili ne... Pravila su kakva jesu bio sam protiv ali odlučio sam da maknemo brnjice no očito da neki ih žele nositi...

  • josip612 21.09.2021.

    u usta joj

  • vijesti 21.09.2021.

    pošaljite ju u zadrugu

Komentiraj...
Vidi sve komentare