To je to što me zanima!

'Hvala svima. Bez podrške, moj sin bi sada negdje zapomagao'

Ovrha malodobnog Cesarea iz stana njegove majke u četvrti Pujanke, kojom je trebao biti vraćen ocu u Italiju, talijanskom državljaninu, odgođena je na neodređeno vrijeme
Vidi originalni članak

Nina Kuluz, majka sedmogodišnjeg Cesarea u utorak poslijepodne obratila se javnosti nakon što je danas više od tisuću ljudi došlo pred zgradu na splitskim Pujankama kako bi pokušali onemogućiti oduzimanje dječaka od majke, javlja Dnevnik.hr.

"Želim vam se svima zahvaliti što ste bili uz nas. Ja sam danas slomila. Moja borba traje od rođenja mog djeteta. Hvala svima na podršci. Bez svih ovih ljudi, moje dijete bi bilo odvedeno i negdje bi vrištalo i zapomagalo upomoć. Hvala Vandi koja je bila moj glas i snaga. Unijela je svoju ljubav i energiju da proširi poruku. Hvala braniteljima, Torcidi, taksistima, Severini, policiji, svima znanima i neznanima. Hvala i konzulatu u Milanu. Mene borba čeka, dobili smo samo na vremenu", kazala je Kuluz.

Istaknula je kako i dalje ne zna koji je pravi razlog zašto je ovrha odgođena. Rekla je kako očekuje reakciju svih državnih institucija.

"On je dječak koji ima 8 godina. On ima svoje mišljenje i želje i svakako bi ga se trebalo uvažiti. On je danas bio pod velikim stresom. Naravno da moje dijete ima i ocu i za njega bi bilo dobro da ima i oca. Ja sam mu poruku ostavila prije nego što smo otišli. Poručila sam mu da potraži pomoć za sav svoj gnjev i nezadovoljstvo životom", rekla je Kuluz.

Organizatorica prosvjeda Vanda Plazonić kazala je kako je terapeut poručio da bi odvajanje od majke bilo ravno gubitku života.

"Mi smo danas spasili jedan život", kazala je Plazonić.

Ovrha malodobnog Cesarea iz stana njegove majke u splitskoj četvrti Pujanke, kojom je trebao biti vraćen ocu u Italiju, talijanskom državljaninu, odgođena je na neodređeno vrijeme, izvijestila je ranije Plazonić, inače organizatorica mirnog okupljanja građana ispred zgrade u kojoj stanuje Cesare sa svojom majkom.
 

Idi na 24sata

Komentari 246

  • Anđelika 05.07.2017.

    Dosta!

  • Prva Proleterska 30.06.2017.

    Ovo je sramota za RH i njezin pravosudni sistem ! Na trajekt i natrag u Anconu , pa se tamo drkajte pred I sudom !

  • djetelinaprestani 28.06.2017.

    Trebaju sudovi poslusati psihologe, treba strpljenja imati "otac", pa kad dijete jos odraste neka izabere hoce li zivjeti u Italiji ili Hrvatskoj. Dotle otac moze povremeno vidjati dijete. Decko je prava dobrica, fin i odgojen, govori kad je primjereno. Zelim da ostane s nama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare