To je to što me zanima!

Hvala svima! Mali zmaj poslao pakete za potrebite obitelji!

Drugu godinu zaredom udruge Mali zmaj, Anđeo bez krila i 24sata organiziraju akciju za siromašne obitelji. Paketi s pomoći su na putu za siromašne obitelji
Vidi originalni članak

Finale akcije 24anđeli. U ponedjeljak navečer u Savskoj cesti u Zagrebu marljivi volonteri Malog zmaja otvorili su, razvrstavali i popisali svaki paket koji je stigao za obitelji kojima pomažemo u našoj akciji.

Pakete su prikupljali Mali zmaj za pet obitelji i udruga Anđeo bez krila za dvije. U Mali zmaj ukupno je stiglo 35 paketa uglavnom odjeće i hrane. Mnogi su se javili i pomogli. Neke obitelji su dobile više paketa, neke manje. 

Neki dobročinitelji su platili stanarinu, neki su poslali novac za pokaze, drugi su donirali materijal za kuhinju ili poklonili mobitel. Uključile su se i tvrtke. Overseas je ponovno besplatno prevezao pakete do odredišta, Caparol je donirao opremu za kupaonicu, Sony je donirao mobitel, a 24sata će također ovih dana svakoj od obitelji uplatiti 2000 kn za Božić putem udruga. 

Udruge će ukupno izvješće o prikupljenim donacijama dostaviti nama te ćemo ih objaviti na portalu 24sata.hr. 

Još jednom hvala svima koji su otrgnuli od sebe da bi dali bližnjemu u nevolji kao i onima koji to redovito čine. 

Svima još jednom najljepša hvala! 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • bulog55gmdg 08.01.2014.

    Da ali to je samo sedam obitelji i kako ste ih izabrali? Pola obitelji treba pomoć jer smo u takvoj situaciji, a cijela Hrvatska treba pomoć (osim lopova, tajkuna, politićara)

  • tatamlata 26.12.2013.

    "uplatit cemo 2000 putem udruga" ? Kao sto je uplatio onaj koji pri pjevanju pravi facu kao da tvrdo *ere?

  • jabuka5 25.12.2013.

    o , kako je to divno,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare