To je to što me zanima!

HVIDRA je protiv objave braniteljskog registra

Predsjednik HVIDRA-e Josip Đakić kaže da su glavni razlozi njihovog zahtjeva zaštita hrvatskih branitelja od mogućih progona Haaškog suda
Vidi originalni članak

Predstavnici HVIDRA-e i još nekoliko udruga proisteklih iz Domovinskog rata zatražile su u ponedjeljak da se ne objavljuju podaci iz registra, u kojem je evidentirano gotovo pola milijuna branitelja. Predsjednik HVIDRA-e Josip Đakić kaže da su glavni razlozi tog zahtjeva zaštita branitelja od mogućih progona Haaškog suda i navale tzv. torbara, mešetara koji bi htjeli jeftino kupiti njihove udjele u Fondu hrvatskih branitelja. Ostali smatraju da branitelje treba pustiti na miru jer je među njima zavladala histerija otkad se počelo pričati o objavi podataka iz registra.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Kakma 25.03.2008.

    HVIDRA,pricaj ti tu pricu maloj dijeci.Razlozi za ne objavljivanje su sasvim drugi,a vi najbolje znate zasto.

  • tatavanja 12.03.2008.

    Među tih pola miliona branitelja največi branitelj je Jadranka Kosor koja ima čin bojnice , ako ne i pukovnice hrv. vojske.Samo neka ZNA SE!!!!! Eto zato ona neda registar na uvid.

  • rođo1 10.03.2008.

    Pa kako da objave registar kada sve te institucije i vode lažnjaci jer pošteni branitelji nemogu od njih nikam.Vrana vrani ne vadi oči .

Komentiraj...
Vidi sve komentare