To je to što me zanima!

Hypo uspio vratiti 60 milijuna eura od Zagorčevih kredita

Hypo Alpe Adria banka uspjela je doći do Zagorčevih milijuna koji su bili zamrznuti na računu u Lihtenštajnu. Riješena su i dva velika kredita u bečkoj tvrtki Aktor
Vidi originalni članak

Koruška Hypo Alpe Adria Banka uspjela je vratiti oko 60 milijuna eura kredita koje je dala Vladimiru Zagorcu. Austrijski Kurier piše kako su na Zagorčevom računu u Lihtenštajnu pronašli 16,5 milijuna eura, ali su oni bili zamrznuti. Austrijanci su zamolili lihtenštajnske vlasti da račun odmrznu kako bi se naplatili. Hypo je kredite Zagorcu odobrio za kupnju nekretnine u Hrvatskoj. 

Riješena su i dva velika Zagorčeva kredita u bečkoj tvrtki Aktor, koja se bavila nekretninama. Kako piše Kurier, bivši general je pronašao kupca za te dvije nekretnine te su ugovori o prodaji s tvrtkom Immovate već potpisani. Hypo je svoje kredite za obje nekretnine u iznosu od 43 milijuna eura dobio nazad. Hypo je dobio i 500.000 eura od bivšeg predsjednika uprave Wolfganga Kulterera koji je tim iznosom 2008. jamčio za jedan kredit za projekte u Hrvatskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • fijuman 28.10.2011.

    NEKA MI NETKO OBJASNI OTKUD JEDNOM HRVATSKOM GENERALU TOLIKO NOVACA OD GENERALSKE PLAĆE!? Koliko ja znam nikada u svijetu nije takav slučaj zabilježen jer se zna da općenito plaće vojnika i generala nisu baš velike, znači da je taj silan novac zamračio od nekuda i neka istražni organi objasne kako. Pravi hrvatski branitelji koji su jeli govna po blatu i molili Boga da prežive nisu sigurno imali toliki novac.

  • rvatisusisice 28.10.2011.

    ubica & lopov

  • žega 28.10.2011.

    tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo hypici

Komentiraj...
Vidi sve komentare