To je to što me zanima!

Hypograd: Sudbina Zlatara je sada u rukama banke...

Zbog dugova bankama, u Zlataru odgojiteljice ne dobivaju plaću, nema novca ni za hranu djeci, plaće ne stižu ni zaposlenima u gradskoj upravi
Vidi originalni članak

Magla koja nas je dočekala na ulasku u Zlatar kao da je nagovijestila tmurnu sudbinu toga zagorskoga gradića. Zbog prekomjernog zaduživanja, račun Grada je blokiran, a tridesetak zaposlenih u gradskim službama već dva mjeseca nije primilo plaću. Ovo nije prvi put da su ostali bez primanja. Njihova muka traje već 15 mjeseci, otkad im je prvi put blokiran račun. Privremeno ih je spasila Vladina pomoć od 1,5 milijun kuna, no novac je potrošen na vraćanje dugova. Većina gradskih nekretnina pod hipotekom je Hypo banke, a Grad je zadužen za tri proračuna, pa ako se uskoro ne nađe rješenje za praznu blagajnu, Zlatar može promijeniti ime u Hypograd.

>>> Više pročitajte u novom broju 24sataExpressa!

Idi na 24sata

Komentari 13

  • stari mudrac 20.09.2010.

    ko je ono reko da ćemo kukati za bivšim pljačkašima ? stvarno su bili zlatni. pljačkali su nas 45godina, ali ukupno manje nego ovi u jednoj godini.

  • Zeljk0 20.09.2010.

    Eto vam HDZa i eto vam vjerske zatucanosti...građani pričaju... \"neka nas Bog spasi\" ... neće on spašavati kriminalnu organizaciju.....

  • grasi 20.09.2010.

    Još malo, pa če cijela Hrvatska biti u rukama MMF-a! Na tome možemo zahvaliti HDZ-u i ostalim mafijašima,otkada imamo Hrvatsku.MMF je jedna organizacija koja več godinama drži socijalni mir u HR (daju kredite),i cilj im je preko naših mafijaša(vlada) doči do hrvatskog \"blaga\"(vode,šume,nekretnine,položaj...).Zato ljudi,dok se mi kao narod ne budemo pobunili, više budemo izgubili.! P.s. MMF =mafijaška organizacija najbogatijih Židova u svijetu!!! Živijo hrvatski narod!

Komentiraj...
Vidi sve komentare