To je to što me zanima!

HŽ Cargo je namjestio posao i pogodovao 'dileru' Peugeota?

Uprava HŽ-a je bez komentara, a u Peugeotu su rekli kako je njima neprihvatljivo, a po zakonu o javnoj nabavi i zabranjeno, pogodovati jednom dobavljaču
Vidi originalni članak

HŽ Cargo je namjestio posao dobavljaču Peugeota, piše Jutarnji list. List piše kako je 14. studenog objavljen službeni javni natječaj za nabavu četiri automobila. Navodi i kako se u natječaju ne traži najbolja financijska ponuda nego se iz specifikacija prva dva automobila vidi kako se traži točno određeni model, odnosno automobil koji se vjerojatno već nalazi na skladištu. Jutarnji navodi i kako je zanimljiv tehnički opis trećeg vozila jer se čini kako je netko zaboravio izbrisati točan model pa je ostalo u naslovu 'Tehnička specifikacija 308 SW 1,6 HDI'. 

Uprava HŽ-a slučaj nije htjela komentirati, a u Peugeotu su rekli kako je njima neprihvatljivo, a po zakonu o javnoj nabavi i zabranjeno, pogodovati jednom dobavljaču.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bbbbb 30.11.2011.

    Pogledaj ovoga Rogožara na što sliči,majko moja! I takav da vodi državnu firmu,pa tko će njemu dati posao??????????

  • bbbbb 30.11.2011.

    Pa cijeli HŽ je leglo lopova,imaju 100 i više menađera koji primaju više od 20 000 kn a nisu sposobni napraviti vozni red od ZG do Sesveta.Ljudi to znaju,nisu sljepi,ali ti lopovi su uvezani ko sijamski blizanci i to pod patronatom države!Tu bi cijelo DORH imao posla mjesecima ali neće jer i oni uzimaju dio kolača!

  • MAX 2010 30.11.2011.

    ZAKON o javnoj nabavi(uključivo sankcije) pisan je samo da bi se oni koji ih raspisuju mogli poslužiti onom čuvenom rečenicom:"sve je transparentno i po.....tralallala zakonu. Citat gotov i dirat smije samo sud(koji?) Ostali kuššš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare