To je to što me zanima!

HŽ uklonio lokomotivu, od 13 sati krenuo promet za Split

Lokomotivu su u 6 sati osovili na tračnice te je odvukli u kolodvor Labin Dalmatinski. Nakon sanacije pruge, oko 13 sati pronovno je uspostavljen promet prema Splitu
Vidi originalni članak

Nakon cijele subote, radnici HŽ infrastrukture i u noći na nedjelju su nastavili s izvlačenjem lokomotive putničkog vlaka koji je u četvrtak izletio s tračnica u Sadinama kod Kaštel Starog.

Lokomotivu tešku 98 tona podigli su na tračnice u nedjelju u 6 sati ujutro te je u 7.30 sati stigla u Labin Dalmatinski odakle su je kasnije oteglili na remont u Knin. Kako je sanacija kolosijeka dovršena oko 13 sati, ponovo je uspostavljen željznički promet za Split. Na tom mjestu vlakovi će voziti maksimalnom brzinom od 20 km/h, a dionica pruge će zbog mogućih odrona i dalje biti pod pojačanim cjelodnevnim nadzorom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Uprđena dekica 14.09.2014.

    Sanacija pruge i odvoz lokomotive 15 milijadi kuna !?!?

  • Hećim 14.09.2014.

    Svaka čast radnicima koji su to izveli....

  • Halo Bing, kako brat 14.09.2014.

    Očigledno je da je HŽ u velikoj gabuli. Ko i cijela RH uostalom, ali zadžimo sa na HŽ-u. Mojemu dragomu zemljaku Siniši (kaj ču kad nemrem birati zemljake..) bi stoga predložio, upra genijalni plan za spas HŽ-a. Za svaku kupljenu kartu putnicima HŽ-a treba automatski biti dodijeljen i Orden za junaštvo kneza Domagoja. On se dodjeljuje za junački čin u ratu ili u neposrednoj opasnosti.Možda bi mogal smisliti veču opasnost od vožnje HŽ-om, ali trenutno mi osim leta avionima Croatie Airlinesa ništ ne pada na pamet. Pa bi se isti orden mogal dodjeliti i njihovim putnicima. A ne bi bilo loše isti orden dati i novopečenim vlasnicima obrta ili tvrtki koji se obvežu da će u prvoj godini poslovanja, platiti sve poreze koje Zoki i njegova škvadra, a uskoro Tomo i njegovo društvo, uvedu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare