To je to što me zanima!

U Zagrebu u nedjelju cijepljenje samo na jednoj lokaciji - na Velesajmu: 'Danas nema gužvi'

Iz Grada Zagreba su izvijestili da se danas Zagrepčani mogu cijepiti samo na punktu na Zagrebačkom Velesajmu do 12 sati.
Vidi originalni članak

Zagrepčani se u nedjelju protiv zaraze Covidom-19 mogu cijepiti isključivo na punktu Zagrebački velesajam, a bit će cijepljeni svi građani koji stignu do 12 sati, priopćili su iz grada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Velesajmu se cijepljenje obavlja u Paviljonu 9.

Cijepljenje na punktovima Rockefellerova 4 te Ulica Radoslava Cimermana 64a danas nije moguće, ističu iz grada.

VIDEO: TISUĆE U REDOVIMA Četiri sata u koloni za cijepljenje na Kajzerici: 'Redar, dajte nama da se cijepimo, imamo djecu...'

Nastavno na pojačani interes Zagrepčana za cijepljenjem te gužve koje se zbog toga stvaraju, građane su zamolili za razumijevanje i strpljenje.

Inače, Grad je za Zagrepčane osigurao i osam novih punktova za cijepljenje, koji s radom kreću od utorka, 9. studenoga.

Tako će Dom zdravlja Zagreb Centar cijepiti na punktovima: Runjaninova 4, Lučko - Lučko 2 a, Šestine - Šestinska cesta 1. 

OTOČANI SE CIJEPE, ZALEĐE BAŠ I NE Neslavni rekorderi cijepljenja: 'Stalno pozivam ljude da se cijepe, ali brojke nisu dobre'

Dom zdravlja Zagreb Istok na punktovima: Sesvete - Ninska 16 i Dubrava - Trnava, Resnički put 81.

Dom zdravlja Zagreb Zapad cijepit će na punktovima: Gajnice - Ulica Kerestinačkih žrtava 31, Špansko - Trg Ivana Kukuljevića 1 i Prečko - Prečko 2 a.

Podsjetimo, sinoć su iz Grada poslali obavijest da će se moći cijepiti na tri punkta, ali su jutros to ispravili te mole građane da ne dolaze na ostale punktove tj. na punkt u Rockefellerovoj 4 i Ulici Radoslava Cimermana 64a.

 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Ivan 11:25 07.11.2021.

    Ljudi nema straha od ove korone zaštitite se srebrnom vodom.Tko hoće znati više o tome neka me privatno kontaktira.

  • 07.11.2021.

    Što nakon treće doze (nakon 6mj)

  • Maestral1990 07.11.2021.

    Sve vise poziva za treću dozu cjepiva u najprocjepljenijim zapadnim zemljama jer i tamo brojke divljaju. Zašto bi zdravom čovjeku 'trebalo' 3 uboda u razmaku od nekoliko mjeseci za virus koji ima manje od 99,7% šanse da ga ubije. Nemojte reći "zaštititi druge" jer je to sr..nje. Ako imate cjepivo, zaštićeni ste... pa ZAŠTO inzistirati da ga imaju mlađi, zdraviji ljudi?! Nitko NIKAD nije bio prisiljen na cjepivo protiv gripe "samo u slučaju" da nekome prenesete virus gripe i ubijete ga, zar ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare