To je to što me zanima!

'HZZO želi 25% plus jednu dionicu Imunološkog zavoda'

Ministar zdravlja pojasnio je kako bi se na taj način osigurao utjecaj državne vlasti na sudbinu Imunološkog. Odluku Halmeda nazvao je proceduralnom greškom
Vidi originalni članak

HZZO kontinuirano je zainteresiran za sudbinu Imunološkog zavoda. I sa DUUDI-jem i sa Ministarstvom gospodarstva napravio se cijeli program oko zadržavanja 25 posto plus jedna dionica kako bi se osigurao utjecaj državne vlasti  na sudbinu Imunološkog zavoda, ali uvijek gledamo da novi strateški partner s menadžerskim vještinama i kompetencijama može podići i kvalitetu i proizvodnju, rekao je ministar zdravlja Siniša Varga upitan o natječaju za Imunološki zavod. 

Kazao je kako vjeruje da će jedini ponuđač, građanska inicijativa Visia Croatica, moći iznaći sredstva. Ako ne, kaže Varga, Ministarstvo gospodarstva mora naći neki drugi model. 

Osvrnuo se i na odluku Agencije za lijekove i medicinske proizvode (Halmed) i kazao kako je počinjena ''proceduralna greška''. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • oktopus1 26.03.2015.

    koja ste vi proceduralna greška

  • liliana 26.03.2015.

    Varga,možda bi ti imunološki?

  • svejedobro 26.03.2015.

    Maćeha (državna vlast) hoće zadržati svoj utjecaj nad Imunološkim zavodom? Hvala, ali NE hvala. Uz takve prijatelje Imunološki ne treba neprijatelje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare