To je to što me zanima!

HZZO: Živković ostvaruje svu potrebnu zdravstvenu zaštitu

Umirovljeni hrvatski branitelj Stjepan Živković iz Retkovaca kod Vinkovaca uputio je pismo predsjedniku Republika Srbije Borisu Tadiću i od njega zatražio pomoć
Vidi originalni članak

Na tekst o hrvatskom branitelju Stjepanu Živkoviću iz Retkovaca kod Vinkovaca koji je uputio pismo predsjedniku Srbije Borisu Tadiću i od njega zatražio pomoć, reagirao je Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje ispravljajući i pojašnjavajući neke od njegovih navoda koji su objavljeni u našem listu i internetskom izdanju.

- Nije točno da je Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje shvatio kao prijetnju njegov zahtjev, kojim je tražio naknadu putnih troškova, zato što je bio napisan ćiriličnim pismom. Radnici HZZO-a u svom radu prema svim osiguranim osobama postupaju na jednak način, u najboljem interesu za osiguranu osobu, a u okviru važećih propisa - navodi se u priopćenju HZZO-a te se dodaje:

- Sudski postupak koji se spominje u članku posljedica je postupka koji je policija pokrenula pred Općinskim državnim odvjetništvom nakon što su radnici područnog ureda HZZO-a u Vinkovcima zatražili od nje pomoć zbog uznemiravajućeg ponašanja gospodina Živkovića u kolovozu 2010. godine, a ne zbog pisma u kojemu je bio njegov dopis. Prema našim saznanjima, gospodin Živković, putem svoga izabranog doktora ostvaruje svu potrebnu zdravstvenu zaštitu, uključujući i pravo na potrebne lijekove. S poštovanjem, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje - stoji u priopćenju HZZO-a.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • IvanPrljević 17.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zeemax 15.01.2012.

    da je on pravi branitelj ne bi se tako ponašao i slao pismo bivšim neprijateljima. odmah revizija svega što se tiče njega (ratni put,gdje,što,kako).

  • MatoMarušić 15.01.2012.

    ljudi iz Retkovaca jeli taj lik apsolutno bio branitelj i gdje je bio na bojišnici možda na križanju cesta Županja -Vinkovci-retkovac

Komentiraj...
Vidi sve komentare