To je to što me zanima!

I Anušiću kampanja postaje bizarna: 'To postaje žalosno'

Žalosno je jer članstvo to gleda i sluša. Na kraju krajeva, na izborima ne dobivamo samo glasove članstva. Žalosno je da se ovako ponašamo, rekao je Ivan Anušić
Vidi originalni članak

Nakon izjave Mire Kovača da bi se Andrej Plenković trebao ispričati zbog loših rezultata HDZ-a na europarlamentarnim izborima, član Predsjedništva HDZ-a Ivan Anušić za N1 je rekao da se možda ne bi trebao ispričati Plenković, već preispitati uloga svih članova. 

- Vratit ćemo film malo unazad i vidjeti aktivnosti određenih ljudi u kampanji  - rekao je Anušić. Ne misli da su neki sabotirali HDZ, već da su bili neaktivni, ali i da su ti izbori u prošlosti. Složio se da kampanja prelazi u 'bizar' i da to postaje žalosno i umarajuće. 

- Žalosno je jer članstvo to gleda i sluša. Na kraju krajeva, na izborima ne dobivamo samo glasove članstva. Žalosno je da se ovako ponašamo - rekao je.

Na zahtjev iz Kovačeva tima oko zabrane koaliranja s lijevim strankama kaže da ne može pravno zaživjeti i da se radi o čistom populizmu.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 04.03.2020.

    Dobro je da u HDZ-u prozivaju jedni druge zbog nepotizma, klijentelizma i političke trgovine. To je dobro jer DORH i USKOK imaju tragove nezakonitih radnji. Ionako se HDZ treba pravovremeno rješavati tereta unutar stranke i članova koji kompromitiraju politiku HDZ-a. Inače, HDZ će izgubiti slijedeće parlamentarne izbore, ako ne dođe do korijenitih promjena.

  • fenix77 04.03.2020.

    Modeli djelovanja, sama djela i likovi u zločinačkoj organizaciji se razgoličuju, do te mjere da i dična mladež sumnja u jaram u koji su navučeni.

  • 04.03.2020.

    Da li bi netko od njega kupio rabljeni automobil na sajmu, onak privatno da ga ne pozna nego samo ono, da ga vidiš i slušaš ono što ti priča, objašnjava i objeđuje te???

Komentiraj...
Vidi sve komentare