To je to što me zanima!

I dalje bez letova: Zračna luka Zavetem spremna za otvaranje

Zračna luka je tehnički spremna za djelomični nastavak putničkog prometa, ali niti jedan let nije predviđen prije subote, objavila je u četvrtak tvrtka koja upravlja zračnom lukom
Vidi originalni članak

Zračna luka Bruxelles-Zavetem je nakon dvostrukog samoubilačkog napada 22. ožujka tehnički spremna za djelomični nastavak putničkog prometa, ali niti jedan let nije predviđen prije subote, objavila je u četvrtak tvrtka koja upravlja zračnom lukom.

"Posljednja etapa za nastavak aktivnosti je formalna potvrda politike", precizira Brussels Airport u priopćenju. U očekivanju tog odobrenja, odlučeno je da nema letova putnika, uključujući i petak", dodala je tvrtka.

U nekoliko dana je tvrtka Brussels Airport postavila privremenu infrastrukturu koja omogućuje registriranje 800 putnika na sat, ili 20 posto uobičajenog kapaciteta te zračne luke, objasnio je.

Simulacija nastavka aktivnosti na toj razini je napravljena u utorak poslijepodne uz 800 djelatnika zračne luke koji su se javili kao dragovoljci.

Nakon pomne analize raznih služba sigurnosti taj test je potvrđen. Vatrogasci i uprava zračnog prometa su u srijedu odobrilil djelomični nastavak putničkih letova, stoji u priopćenju. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Krtica1 01.04.2016.

    Novac i pohlepa, veliki nesrazmjeri između ultra bogatih i siromašnih je posljedica ovakvih ideologija. Svijet je totalno poludio. Nije normalno ni da netko radi za 1 dolar na dan da bi omogućio nekom multimilijarderi da svojim djetetu napravi rođendansku proslavu za 3 milionske dolara. Sorry, ali o tome se piše u superlativima dok ujedno ti isti multimilijarderi isto tako "ubijaju" ljude za svoju ne umjerenu korist.

  • Kis00 31.03.2016.

    Sta ne objavite o bombama na aedromu u svedskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare