To je to što me zanima!

I djevojka je sudjelovala u snimanju leša samoubojice

Obitelj samoubojice mogla bi autore morbidnog filma 'Leš u Dravi u Osijeku', koji se našao na YouTubeu, tužiti zbog nanošenja duševnih boli
Vidi originalni članak

Policija je u utorak privela na obavijesni razgovor autore morbidnog poluminutnog filmića "Leš u Dravi u Osijeku". Na filmiću, koji je njihov poznanik postavio na YouTube, mladić se zabavlja neukusnim komentarima na račun trupla samoubojice kojeg su pronašli u rijeci. Povlači truplo za majicu, okreće ga prema kameri, a u jednom trenutku mu čak podiže raznesenu glavu dok drugi mladić sve to izbliza snima mobitelom. Šokantna snimka se mogla vidjeti na YouTubeu do ponedjeljka kasno navečer, ali je zbog neprimjerenog sadržaja skinuta.
U policiji saznajemo da su autori filmića nakon "filmske zabave" prvi dojavili otkriće trupla u Dravi. Time su, ustvari, pomogli razrješenju misterije nestanka jednog Čepinčanina nekoliko dana ranije. U policiji tvrde da je u društvu "snimatelja" i mladića koji je neukusno komentirao truplo u raspadanju bila i jedna djevojka.
Obitelj samoubojice mogla bi autore filma "Leš u Dravi u Osijeku" tužiti zbog nanošenja duševnih boli, a zbog povrede mira pokojnika.optužnicu bi moglo podići i Državno odvjetništvo.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Melios 16.07.2008.

    Pogledajte članak iz crne kronike u jutarnjem,šta je izjavio jedan otac od bolesnih snimatelja,nećete vjerovati www.jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/

  • Melios 16.07.2008.

    Objavite slike ovih bolesnika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 16.07.2008.

    Neodgovorno i brutalno ponasanje su odgovor kucnog odgoja.Kad je sineku sve dozvoljeno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare