To je to što me zanima!

I Hitler je slobodno pričao pa može i Ahmadinedžad

Sveučilište u Kolumbiji pozvalo je Mahmuta Ahmadinedžada da održi govor studentima što je izazvalo veliki revolt američkih vlasti i građana
Vidi originalni članak

Da je riječ o Adolfu Hitleru, mi bi mu dopustili da govori, rekao je dekan sveučilišta dodajući da je Hitleru bilo dopušteno govoriti u vrijeme kad je otvoreno promicao svoju politiku pa zašto bi Ahmadinedžad bio iznimka. Kritičari iranskog predsjednika smatraju da se jednom teroristu koji otvoreno mrzi Amerikance ne smije dopustiti da puni glavu glupostima američkim studentima. Ahmadinedžadu je tijekom posjeta SAD-u odbijen posjet mjestu gdje su nekad stajali blizanci, a javnu debatu s njim odbio je i sam predsjednik Bush. Sveučilište u Kolumbiji poziva se na slobodu govora i, prema službenoj izjavi, neće odustati od dovođenja Ahmadinedžada. Njemu se najviše zamjera što se protivi američkoj politici, negira holokaust i postojanje Izraela, obogaćuje uran, kako svijet tvrdi, da bi se nuklearno naoružao, zatvara novinare i sve one koji su protiv njega te ako treba spreman je ući i u rat zbog ostvarenja viših ciljeva.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • derrida 24.09.2007.

    jadni li su ti ameri

  • vader 24.09.2007.

    ne može im glavu napuniti većim glupostima od onih kojim ih je napunila njihova vlast. a bush se boji debate jer bi naravno izgubio.

  • IvaMaria 24.09.2007.

    boze sacuvaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare