To je to što me zanima!

I Hrelja bio na policiji: USKOK zanima mail koji je slala Rusak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatska stranka umirovljenika ima potpuno povjerenje u institucije koje provode istragu i njen daljnji tijek ne možemo komentirati, stoji u priopćenju HSU-a
Vidi originalni članak

Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) izvijestila je u srijedu da se predsjednik te stranke Silvano Hrelja odazvao policijskom pozivu i dao iskaz u povodu kaznene prijave podignute protiv zastupnice Gordane Rusak.

- Predsjednik HSU-a Silvano Hrelja odazvao se danas u popodnevnim satima pozivu djelatnika PN USKOK i u saborskim prostorijama Kluba zastupnika HSU i NL Stipe Petrina dao iskaz povodom kaznene prijave podignute protiv zastupnice Gordane Rusak - navode u priopćenju.

POGLEDAJTE VIDEO: Zavrzlame naše političke elite

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrelja je, dodaju, u iskazu ponovio informacije koje je prethodno iznosio u javnosti.

- Djelatnici PN USKOK-a s računala kojim se koristi tajnica Kluba zastupnika izuzeli su sporni e-mail kojeg je Gordana Rusak poslala Silvanu Hrelji. Hrvatska stranka umirovljenika ima potpuno povjerenje u institucije koje provode istragu i njen daljnji tijek ne možemo komentirati - stoji u priopćenju.

Rusak je već dala svoj iskaz u policiji. Kaže da nije pozvana već je sama otišla u policiju.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • PT 21.01.2016.

    Umirovljenik cijeli život.

  • SDPCHETNICI 21.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena.

  • kajbum 20.01.2016.

    rezi mirovine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare