To je to što me zanima!

I hrvatski gayevi ljubit će se pred Papom kao i Španjolci?

Aktivisti će prosvjedovati i zbog nekih Papinih stavova, koje ih osobito smetaju. Organizatore prosvjeda smeta što će se na Papin dolazak potrošiti 6 milijuna eura
Vidi originalni članak

Hrvatske civilne grupe pripremaju prosvjede kojim će u Zagrebu dočekati papu Benedikta XVI. Prosvjedovat će članovi Koalicije za sekularizam, koja obuhvaća 24 nevladine organizacije iz Hrvatske. Organizatorima prosvjeda smeta što će se na Papin dolazak potrošiti čak šest milijuna eura obzirom da je zemlja u recesiji. Aktivisti će prosvjedovati i zbog nekih Papinih stavova, koje ih osobito smetaju, a neki od njih su protivljenje kontracepciji, negativan stav prema zaređenju žena, širenje diskriminacije prema pripadnicima homoseksualne orijentacije, pedofilija unutar crkve, protivljenje pobačaju. Iz Zagreb Pridea najavljuju da će prosvjedi biti duhoviti i dostojanstveni. Najavili su nešto slično prosvjedu u Španjolskoj gdje su se pred papom ljubile stotine gayeva, piše Jutarnji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • palillo_al_cap 10.11.2010.

    Za sve one koji nisu procitali clanak, vec samo naslov - protestirat ce ukupno 24 organizacije, ne samo "gay" populacija. I nece se samo osvrnuti na prava homosekualaca, vec ce se protestirati protiv pedofilije unutar crkve, protiv stava crkve prema antikoncepsijskim metodama i sl. A vi svi vjerni i uzorni katolici, uhvatite se sada tipkovnice i napadnite sada homosekualce... To i onako crkva vec desetljecima radi samo da bi paznju skrenula sa sebe i svojih zlocina.

  • znas-me-znam-te 10.11.2010.

    Divim se Srbima u jednoj stvari,a to je način i ponašanje prema homoseksualcima!!! Tam bar znaju di im je mjesto,a ne ovdje di se misle ić kreveljit pred svetog oca i još če ih murija čuvat za nagradu!

  • tomislaw90 10.11.2010.

    pa vi gayevi ( da budem kulturan ) stvarno niste normalni, ne moze proci jedan jedini dan u godini da vi ne istupate sa svojim provokacijama stvarno vam treba osnovat drzavu i sve vas tamo zatvorit pa se tamo derite ljubite je**te koliko zelite pa da vidimo kakav ce vam natalitet bit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare