To je to što me zanima!

I. Josipović putuje u SAD na sastanak s Obamom i Hillary?

Josipovićevo putovanje u SAD će biti najveći uspjeh hrvatske politike jer nijedan naš političar do sada nije imao tako bogat raspored u posjetu SAD-u, piše Jutarnji list
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović krajem tjedna putuje u SAD, ekskluzivno doznaje Jutarnji list. Josipović će se tamo sastati sa američkim predsjednikom Barackom Obamom i državnom tajnicom Hillary Clinton te Josephom Bidenom, potpredsjednikom SAD-a koji je zadužen za područje jugoistočne Europe. Kako piše Jutarnji, ovo će biti najveći uspjeh hrvatske politike jer nijedan naš političar do sada nije imao tako bogat raspored u posjetu SAD-u, a to Josipović može zahvaliti svojoj politici pomirenja i promicanju uspostave uzajamnog povjerenja i suradnje. 

>>>Izvorni tekst pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mimaca 27.04.2011.

    a kaj će tam???

  • superpolicajac 27.04.2011.

    postavlja se pitanje zašto? upravo sada putuje kada su generali osuđeni i kada bi navodno hrvatska trebala završiti pregovore u lipnju.pretpostavljam da će ili pomoći da se generalima smanji kazna ili dati podršku zato što hrvatska neće završiti pregovore. nije tajna da englezi ne žele hrvate u eu. a isto tako nije tajna da nam je još jedino amerika koliko toliko prijatelj.a svi znamo da su engleska i amerika veliki prijatelji. amerika prijatelj engleska ajmo reći neprijatelj. jedno mi nije jasno. očigledno je da se eu raspada. dokaz je berluskoni i sarkozi najavljuju povratak granica. vjerovatno će ih i druge države slijediti. jedino mi hrvati na čelu sa jako pametnom i izuzetno obrazovanom premijerkom silimo u eu pod svaku cijenu. a svima je jasno da kosrica želi one tri i pol milijarde eura. samo bi ju to spasilo od bankrota koji je neminovan pošto se iz mjeseca u mjesec zadužuje da bi se ostalo na vlasti. josipović je koliko toliko razborit predsjednik ali nažalost ustav mu ne dozvoljava da radikalnije reagira na događajejedino neznam da li u našem ustavu postoji zakon da predsjednik ima pravo raspustiti vladu i parlament. i zašto to već nije učinio ako ima pravo. godina dana je izgubljena samo zato što kosrica ne želi ispustiti vlast iz ruku. tolik o domoljublju sa njene strane.

  • 1mate 27.04.2011.

    kosor ce biti sluzbeni prevoditelj

Komentiraj...
Vidi sve komentare