To je to što me zanima!

I Karamarko najavio oštru borbu protiv 'nedodirljivih'

Karamarko i Šimonović složni: Područni uredi PNUSKOK-a rade na većim krim-istraživanjima. Karamarko kaže da više nema nedodirljivih
Vidi originalni članak

Ravnatelj policije Oliver Grbić u srijedu je najavio da područni uredi PNUSKOK-a, Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, rade na nekoliko većih krim-istraživanja.
- Imamo nekoliko obrada u nekoliko trgovačkih društava. U posljednjih šest mjeseci otvorili smo 10-ak vrijednih obrada koje su dale rezultate, vjerujem da će tako biti i u ovima - optimističan je Grbić. Koje tvrtke i zbog kojih kaznenih djela "češljaju", nije mogao otkriti zbog istraga koje su u tijeku. Ministar policije Tomislav Karamarko rekao je da nema kompromisa ni s politikom ni s ikim drugim i da nema nedodirljivih.
- Korupcija ugrožava nacionalnu sigurnost i zato nedodirljivih ne smije biti - dodao je Karamarko.
I ministar pravosuđa Ivan Šimonović je u intervjuu Hrvatskom radiju ocjenio da je najopasnija korupcija na najvišim razinama jer ju je najteže razotkriti. No, dodao je da je ovo prvi period u povijesti Hrvatske da nedodirljivih više neće bit. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • seka58 21.01.2010.

    Kada uhapsiš prvog nedodirljivog Sanadera onda ti se može vjerovati.Zašto Polančec nije u Remetincu?.Prvi je trebao tamo biti,ali on je još nedodirljiv.

  • mayhem26 21.01.2010.

    E moj Karamarko nema nedodirljivih,a ti radis po nalogu tih nedodirljivih......Mislim da sam sve rekao.......

  • zgze 20.01.2010.

    Takvo govno je veći samo Josipović

Komentiraj...
Vidi sve komentare