To je to što me zanima!

I Milanović bi da potpise priznaju kao referendum

Prođe li referendum, Vlada bi se trebala ozbiljno zapitati za svoj legitimitet, kaže Milanović. Dodaje da su potpisi pokazatelj što ljudi misle o vlasti
Vidi originalni članak

Predsjednik SDP-a, Zoran Milanović smatra da je više od 820 tisuća potpisa za referendum ozbiljna poruka usmjerena prema Vladi, piše Nacional. Kaže da se vlada treba zapitati za svoj legitimitet, uspije li referendum. Naveo je i kako SDP nije stranka koja bi nasilno i izvaninstitucionalno rušila vlast te još jednom istaknuo da je ovako velik odaziv građana još jedan pokazatelj što građani misle o vlasti. Pozvao je i Vladu da prikupljene potpise prizna kao uspješno proveden referendum te da odustane od izmjena Zakona o radu. Vladinu novu poreznu politiku, nazvao je pak, nizom nepromišljenih ad hoc mjera koje nemaju veze s poreznom reformom. Smatra kako je Hrvatska jedna od rijetkih zemalja koja ne oporezuje luksuz, ekstra imovinu, dividende, što znači da se tako štite nečiji interesi, poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tužni šokac 03.07.2010.

    milanović mislio sam d si faca kada si izabran no prevario sam se neznaš kako zaustaviti lopove iz hdz-a ili iskljiučivo misliš samo na sebe..ako niosi za vođu daj nekom drugom da vodi stranku i pokuša spasiti državu vi milinoviću državu nebih znali voditi jako mi žo nevidim u vama premijera iako ova mora otići

  • rođin rođo1 03.07.2010.

    Bog i Hrvati - srž je Starčevićeve političke ideje. On ističe kako suverenitet proizlazi iz nacije, naroda, a ne iz vladarske veličine postavljene tobože milošću i voljom Božjom. Drugim riječima, Starčević je želio reći kako između Hrvata (hrvatskog Sabora) i Boga ne smije biti nikakve druge vlasti (Beč i Pešta).

  • ribić 03.07.2010.

    I njemu je jedini cilj EU i njezinii forumi, da se dobro ugnijezdi, a da od hrvatske naprave zemlju u kojoj bi bilo moguće normalno živjeti, ili pak misle da će to napraviti EU kapitalisti, uglavnom njima će biti jako dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare