To je to što me zanima!

I Mišo Kovač je dobio tisuće eura iz HDZ-ova crnog fonda?

Pjevač je uz honorar koji je 2007. dogovorio s HDZ-om dobio i dodatak iz 'crne blagajne' stranke. Barišić je istražiteljima rekao kako su mu dali do 100.000 eura
Vidi originalni članak

Popis pjevača koji su dobili novac iz HDZ-ova crnog fonda se proširuje. Prema pisanju Vjesnika uz Marka Perkovića Thompsona, kojem su platili da ne pjeva, novac je dobio i Mišo Kovač. Bivši HDZ-ov rizničar Mladen Barišić Uskok-ovim istražiteljima navodno je ispričao kako je Mati Miši Kovaču isplaćeno između 80 i 100 tisuća eura za nastup u HDZ-ovoj kampanji 2007. godine. Uz Mišu isplatili su i Ninu Badrić. Ona je, kako tvrdi Barišić, dobila 40.000 eura. Barišić je istražiteljima ispričao kako je HDZ pjevačima transparentno isplatio honorare na temelju potpisanog ugovora, no iz 'crne blagajne' stranke uz Sanaderov pristanak dobili su poveći dodatak. Barišić je istražiteljima rekao kako je to novac koji su pribavili od poslovanja Fimi medije. Mišina supruga i menadžerica Lidija Kovač rekla je kako 'ne komentira priče rekla-kazala'. 

Cijelu priču o isplatama pjevačima pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • bukvan 02.02.2011.

    mile perković---Ti pojma nemaš da mu se sin sam ubio zahvaljujući drogi i Miši koji se nije brinuo za sina.

  • bukvan 02.02.2011.

    Kako ga nije sram.Ako već radi nićega radi sina kojega je naučio na drogu pa ga pustio da se ubije.!I njemu treba vjerovati kao i Šeksu o ljubavi za sinom.!

  • DEPECHE MODE 101 02.02.2011.

    mile perkoviću,budaletino lička hdz-ovska,mali edi se sam upucao na tulumu jer je bio glup

Komentiraj...
Vidi sve komentare