To je to što me zanima!

I moćniji od Hasanbegovića slomili su zube na kulturi

Stvarna moć našeg dvojca, na njihovu veliku žalost, nije ni blizu onoj kojom su raspolagali agitpropovi odjeli i komesari u zemljama bivšeg Istočnog bloka
Vidi originalni članak

Otkako su formirani Sabor i Vlada, politički konglomerat koji se na izborima okupio pod nazivom Domoljubna koalicija neumorno lansira izjave i inicijative, jednu sumanutiju od druge.

U nasumičnom izboru spomenimo izjavu Ladislava Ilčića, zastupnika beznačajne stranke Hrast, inače strateškog koalicijskog partnera HDZ-a, koji je sa saborske govornice, prozivajući poimence nevladine udruge čiji mu svjetonazori idu na jetra, zaključio kako je hrvatsko civilno društvo duboko bolesno, odnarođeno te ga, valjda, treba ili eliminirati ili liječiti.

Više pročitajte na Expressu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tajfun1 05.02.2016.

    Hrvati nedamo Hasenbegovica jedinoga koji je imao hrabrosti komunistima pokazati zube.

  • tajfun1 05.02.2016.

    Nedaj se Hasane pravi Hrvati su uz tebe.Samo čista i pravedna Hrvatska.Uništiti razrušit sve nevladine udruge.Jedna je Hrvatska .

  • Lana Brekalo 05.02.2016.

    Dragi moji, ja nisam nikakava desnicarka a niti HDZovka, ali molim vas da poslusate ovaj audio zvuk gdje se Fred Matic i Gpavašević smijui izruguju ubijenim žrtvama Domovinskog rata. https://www.youtube.com/watch?v=ivJ-Rc55lNc

Komentiraj...
Vidi sve komentare